Pisbak____________________Pisbak_____________________

De gemiddelde Spanjaard is iets kleiner, dan de gemiddelde Nederlander.

Daarom was ik verbaasd, dat de urinoirs in het herentoilet opvallend hoog hingen.Wanneer je in de bouw werkt, of zelf thuis verbouwingen doet, leer je, dat voor bepaalde dingen standaard-maten gelden. Zo is dat is voor een keukenaanrecht: 90 centimeter.

De hoogte van een deur is ongeveer 2 meter. (201,5 centimeter om precies te zijn.)

Bij het bezoek van het toilet in de Bricomart in Malaga hebben ze daar echter niet echt over nagedacht.

Als ik met mijn 180 cm lengte voor het pissen op mijn tenen moet gaan staan, dan klopt er iets niet.

Of ik ben gekrompen door de jaren, of de bakken hangen te hoog.!

Het is natuurlijk gewoon gewenning om mijn plasje te lozen in zo'n bak, maar ik weet zeker, dat voor menig zuiderling in Anlalucia het enige alternatief het damestoilet is…….Het zal wel niet in hun “macho”cultuur passen, maar als je hoognodig moet……..dan is de enige oplossing te gaan zitten.!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Tattoo Donor for Donor Organs

Veiligheid / Cassandra

Tattoo Donor Tatuajes para Donantes de Órganos