Lucky Lips__________Lucky Lips__________

Sir Cliff Richard had een nummer dat “Lucky Lips” heet.(Foto: gratis foto Pxfuel)

In deze song vertelt een moeder aan haar zoontje, dat hij zich geen zorgen hoeft te maken om zijn uiterlijk, want hij heeft gelukkige lippen.

link - Lucky Lips - Cliff Richard https://youtu.be/7erMvROCaSM

Tekst van de song:

When is was just a babyI didn't have many toysBut my mama used to say sonYou got more than other boys

Now you may not be good lookingAnd you may not be too richBut you'll never be aloneCause you've got lucky lipsLucky lips are always kissingLucky lips are never blue
Lucky lips will always find

A pair of lips so trueDon't need a four-leaf clover

Rabbits food or good luck charm
With lucky lips you'll have a baby in

your armsI never get heartbrokenNo, I'll never get the bluesAnd if I play that game of loveI know that I just can't loseWhen they spin that wheel of fortuneAll I do is kiss my chipsAnd I know I'm 'bout to win, Yeah!Cause I've got lucky lipsLucky lips are always kissingLucky lips are never blueLucky lips will always find

a pair of lips so trueetc…..etc…….Lyrics:

link-Cliff Richard Lucky Lips - Lyrics - https://youtu.be/gkbguo50KuI

In het nederlands:

Wordt vervolgd…..

In het spaans…..

Wordt vervolgd….

De vertolking van Ruth Brown:link - Ruth Brown - Lucky Lips- https://youtu.be/SZ-69SYFm9Y

Wij worden allemaal geboren met het gezicht, dat moedertje-natuur voor ons in petto had.

Vooral in onze jeugd zullen we het daarmee moeten doen. (Zoals de rijdende rechter op TV altijd zei: “.....En daar zult U het mee moeten doen…..!)

In de prille pubertijd zie je bij de jeugd de beugels opkomen om hun gebitten te corrigeren.Maar voor die tijd is het soms behelpen. Op latere leeftijd kiezen veel vrouwen voor botox-lippen en als ze overdrijven, zien ze er uit als een zoenvis.Of als de vis, die met zijn lippen als zuignappen, het glas van een aquarium schoon maakt.Maar overdrijven is ook een vak. Echter een vak, dat nergens toe leidt.!

Doe maar gewoon…...dan doe je al gek genoeg. Mijns inziens is het nuttiger om te ontdekken, wat voor potentie gevoelige lippen kunnen hebben.

En als vergelijk, kan men bedenken, wat mijn vader me altijd zei: “Het doet er niet toe hoe lang je piemel is……..maar wat je ermee doet.!” Hetzelfde geldt voor de bovenste lippen van de vrouw. Het doet er niet hoe mooi ze zijn…….maar wat ze ermee doet.!Als een vrouw niet kan lekker zoenen…...dan is de rest daarna in het bed meestal ook van matige kwaliteit. Maar je bent nooit te oud om te leren.In oude films zie je nauwelijks een passionele kus. De filmsterren duwden hun koele lippen op die van hun tegenspelers, zonder enige beweging of emotie te tonen.Aanvankelijk werden in de filmindustrie de hoofden van de kussers van de zijkant gefilmd. Op het moment supreme werden de vaak de hoofden weggedraaid om de toeschouwer niet te laten zien wat er gebeurde.

In de preutse movies van vroeger presteerden ze het zelfs om naast de mond van de sexy dame te kussen.En een open mond was helemaal taboe.

Elvis had er geen moeite mee….Maar ja, die zat stijf van de drugs en drank.Pas in onze eeuw verschenen meer en meer geopende monden. En af en toe zag je in een flits een tong.Goed zo,...... meisjes. Heb maar lekker de stik-het-moord aan de hele wereld. !!!Zelfs in de kaskraker Ghost werd er matig getongzoend. In een spetterende romantische scène koelde het slot het geheel af met een flauw zoen-fragment. Zonder tong !!! Hoe kunnen wij zelf in godsnaam een goede kusser worden, als we nergens kunnen zien hoe het moet.!


En wat er gebeurt er aan de binnenkant van de wangen.De enige mogelijkheid is om het te leren, is door te experimenteren.

Oefening maakt kunst.!

(Zie het hoofdstuk “De Rups” in het boek Vrouwengek)Ik weet niet, of op de huidige kermissen nog een rups op de kermisterrein staat..…?

Maar,.... zo ja…..ga dan als de wiedeweerga er naartoe.!Zelfs in de vastgeroeste relaties kun je nog veranderen en oude spanning terugzoeken.

Onthoudt, wat mijn vader me altijd zei: “Je bent nooit te oud om te leren.”

Hoe lang is het geleden, dat je in je autootje gevreeën hebt.?

Hoe lang is het geleden, dat je met je partner buitenshuis getongzoend hebt?Je hebt niets te verliezen.!

Veel plezier.Binnenkort verschijnt het hoofdstuk “Tongzoenen”.!

Wordt vervolgd……

Een glazen hoofd………..Wordt vervolgd…….


Comments

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

Veiligheid / Cassandra

TATTOO DONOR