Tattoo Donor voor Orgaandonatie


_________Tattoo Donor -Tattoo Voor Orgaandonatie__________Het is mogelijk om al tijdens je leven een deel van je lever aan een ander te doneren.

Met een deel van de lever kun je een lever-patiënt redden, terwijl de oorspronkelijke lever binnen een paar maanden gewoon weer aangroeit. Er is een tekort aan lever-organen, waardoor tot op de dag van vandaag nog steeds leverpatiënten, die op de wachtlijst voor een orgaan staan, overlijden.
Nieren heb je 2. Het feit is, dat je gemakkelijk één nier kunt missen.
Hoeveel nierpatiënten liggen niet aan hun nier-analyseapparaat te wachten op een donororgaan?
Bij mijn eigen kinderen of kleinkinderen zou ik geen seconde twijfelen om een orgaan af te staan. Zelfs mijn leven zou ik geven.
Tot zover de theorie…..
Nu de praktijk.
Mijn lever is door de bekende reden niet bruikbaar, mijn nieren zijn te oud…..maar nu komt een andere mogelijkheid.
Door het oprichten van een stichting.!
Een stichting die Tattoo Donor gaat heten en die aan alle bekende popartiesten, filmsterren en andere celebrities gaat schrijven met het verzoek of ze 1 of meerdere van hun beroemde Tattoos willen doneren aan het goede doel.
Hoe werkt dat dan wel niet,..... zou je denken.
Door mijn artikel “Tatoeages” in het boek ********* ben ik op het idee gekomen, dat beroemde tattoos op een veiling veel geld op kunnen leveren.
De tattoo van Van Gogh ligt nu waarschijnlijk in de kluis van een miljonair te verinteresten en kan nooit openbaar geveild worden door zijn dubieuze afkomst.
De Tattoo Donor -Tattoos wél.!
Bijna iedere zichzelf respecterende popartiest, filmster of andere celebrity heeft tegenwoordig wel 1 of of meer Tattoos.  De Tattoo hype is op het filmscherm en TV- scherm eigenlijk pas net begonnen. 

Doordat ik de eerste Tattoo Donor Card in de wereld uitgevonden heb is de mogelijkheid ontstaan om een Tattoo te doneren aan Charity. De celebrities gaan een belangrijke bijdrage leveren. Pas na hun dood wordt de tattoo verwijderd, gedroogd en geprepareerd. Op een professionele manier door specialisten daarvoor een opleiding gekregen hebben.

Maar nu komt het mooiste……….De tattoo wordt al bij leven van de donor geveild. In op een veiling in bijvoorbeeld Sotheby's of Christie's in Londen. 

Kapitaalkrachtige bieders krijgen op deze manier op de veiling een levend kunstwerkje in bezit . Met als optie om de tattoo ingeraamd in de toekomst in bezit te krijgen. Het geld van de opbrengsten van de veiling gaan rechtstreeks naar de toekomstige Tattoo Donor Stichting, die daarvoor laboratoria gaat bouwen met als doel het op grote schaal kweken van nieuwe huid, voor het kweken van andere organen voor transplantatie en voor het onderzoek doen naar virussen en bacteriën. Je moet eens opletten, hoeveel mensen een Tattoo willen aanbieden, als ze merken dat ze ontelbare patiënten kunnen helpen die wachten op een orgaan voor transplantatie. 
De bieder op de veiling verwerft een kunstwerk en steunt indirect een goed doel.
Het geld voor de aanschaf van een Tattoo Donor Tattoo is aftrekbaar voor de belasting.
De tattoo-drager gaat automatisch op een goedkope manier een held worden die mensenlevens redt. Hij hoeft er niets voor te doen. En zijn of haar Tattoo wordt pas na het overlijden verwijderd. 

En als deze een tattoo hebben laten zetten om aandacht te krijgen……….rekent erop, dat ze aandacht zullen krijgen.!

En het belangrijkste is: de lever-patiënt en andere patiënten krijgen hun donor orgaan.

En op deze manier snijdt het mes niet aan 2 zijden, maar zelfs aan 3 zijden.

Ook de Tattoo Donor Tattoos gaan de komende zomer “De Hit” worden op de stranden van de Costa del Sol…….
Tegelijkertijd met de donatie van een Tattoo door de celebrities wordt hen gevraagd of ze misschien ook andere organen willen afstaan voor orgaandonatie. 
Deze formule levert natuurlijk alle mogelijke te transplanteren organen op.

Twee belangrijke kanttekeningen:

1. de toekomstige Tattoo Donor Foundation gaat NOOIT organen kopen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!      2. de beroemde Tattoos worden NOOIT gebruikt om op een ander persoon te transplanteren. De Tattoos worden alleen gebruikt ter zijner tijd (na het overlijden van de celebrity) om te drogen en te prepareren voor de bieder op de veiling.                            In eerste instantie worden de Tattoos van de bekende popartiesten, filmsterren en celebrities ter veiling aangeboden maar als deze formule goed blijkt te werken..... kunnen ook gewone burgers hun Tattoo aan het goede doel doneren. Het is belangrijk te weten dat de celebrities geen financiële tegemoetkoming voor hun Tattoo donatie krijgen..... en dat zal ook niet het geval zijn bij anderen die een Tattoo willen doneren.    Alles is bedoeld voor Charity.                             Tattoo Donor is niet geïnteresseerd in geld of roem... 

De toekomstige Tattoo Donor Foundation  gaat, als het aan mij ligt, de eerste goede-doelen-organisatie worden, die corrupt-loos is.! Ik heb de schurft aan corruptie.!
Ik zie, dat hier een oorspronkelijk rijk land, als Spanje door de corruptie naar de klote gaat. Misschien ben ik een dromer, maar misschien bij de nieuwe stichting wordt alleen aan het belang van de zieke patiënten gedacht en denken de directeur en directrices niet aan het kopen van een nieuwe Mercedes.
Een intern controlesysteem gaat mogelijk maken, dat er geen geld wegvloeit in verkeerde broekzakken.
In een dependance van de Stichting -Tattoo Donor kan op grote schaal nieuwe huid gekweekt worden, die zo hoognodig gewenst is voor het helpen slachtoffers met brandwonden. In een laboratorium kun je huid namelijk kweken. Wist je dat?
Wist je trouwens ook, dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is.?
De menselijke huid van een volwassen persoon weegt rond de 11 kilo.
Wordt vervolgd……


______De Tattoo Donor -Tattoo______

Het ontstaan van de Tattoo Donor Tattoos ;

Omdat ik helaas geen Muse meer achter me heb staan, moet ik alles zelf regelen en mijn ontelbare ideeën alleen realiseren.
Daarom ben ik nu met de bus onderweg naar Malaga.
Met de autobus, omdat dat een stuk gerelaxed is, dan met de eigen auto. In Malaga heb je hetzelfde parkeerprobleem, als in iedere grote metropool……...om simpel van te worden.
Voor het parkeergeld voor een parkeergarage kan ik hier in het dorp een 3-gangenmenu, met een bord salade en een halve liter wijn, nemen. Met olijven…..met brood…...tel uit je winst.!
Op het eind van mijn pad stap ik op de bus van Rios en sukkel ik op mijn gemak in 45 minuten naar Malaga. Kosten 1,65 euro.!
Vanaf de hoge zitplaats bewonder ik de prachtige omgeving vanuit een totaal ander perspectief.! Het doel van mijn reisje was het vinden van een tattooshop. waar men de Tattoo Donor Tattoo zou kunnen zetten. Niet voor mezelf…….want ik vind het zonde om een mooie huid vol te kladderen, maar voor de eerste persoon die zo hoognodig een Tattoo op zijn of haar rug wil.

Strategisch gezien lag Malága vroeger uitstekend om een aanval door de Moren af te slaan.
Een veilig toevluchtsoord, tenminste als het water van de rivier in het midden van de stad niet opnieuw buiten zijn oevers is getreden. Eeuwenlang heeft het centrum van Malaga te kampen gehad met overstromingen.
Grote overstromingen door de regen, die binnen enkele uren valt en vanuit de bergen de stad bereikt. Bij sommige overstromingen waren vele doden te betreuren.
Vlakbij de rivierbedding, die het centrum van de stad doorsnijdt en die de meeste tijd van het jaar droog is, liggen enkele tattooshops.
Als je een gave huid hebt….. ben daar trots op en laat er niet op kladderen. Als je toch zo nodig met een tattoo wilt pronken, probeer dan een afwasbare voor een tijdje. Als je die beu bent, was je die er gewoon weer van af.
Vroeger ben ik een keer gaan stappen in Antwerpen. We stonden, als 5 jonge gasten, in een tattooshop te nieuwsgierigen. De grootste braniemaker van het spul had laten weten, dat hij een tattoo van Tweetie wilde laten zetten.
Met veel bravour was hij de shop binnen gestapt. Maar hij had er niet bij verklapt, dat hij al het weekend daarvoor bij deze tatoeëerder geweest was om te informeren voor een Tweetie.
De tattoo-artiest had Tweetie niet in zijn boeken en kon deze dus ook niet zetten. Zonder iets tegen ons hierover te vertellen, stond onze vriend, half-aangeschoten, de tattoos in de schop te bestuderen. Quasi opgewonden riep hij in de winkel: “Ik wil een Tweetie…...ik wil een Tweetie…(Wetende dat de tatoeëerder die niet kon tatoeëren, omdat hij gewoonweg geen voorbeeld had).
De tatoeëerder keek de braniemaker aan en reageerde op zijn antwerps met: “Awel, zunne…….kik heb ginne Tweetie.!” (“Wel, jongen……..ik heb geen Tweetie.!)
“Ohhhh……”vervolgde de braniemaker zogenaamd teleurgesteld; “Dan niet…….!”
Doch twee van de vrienden waren zó geïnspireerd geworden, dat ze spontaan een tattoo bestelden.
Eén van de gasten liet de naam van zijn vriendin op zijn bovenarm zetten.
Ik zei nog tegen hem: “Daar krijg je spijt van……..een tattoo is voor heel je leven.!”
De tatoeëerder prikte de eerst inkt in zijn huid en zei op zijn belgisch: “”Awel, zunne…..As ut af is meej den madam, kunde ur altijj nog blomme van moake…..!”
(Vertaling: “Als het uit is met je meisje, kun je er altijd nog bloemen van laten maken.)
Na een lange nacht en na slechts enkele uurtjes slaap, zag de knul die middag zijn meisje in de disco. Nog voordat hij trots zijn tattoo kon laten zien, zei zijn vriendin: “Het is uit……!”
“Ja……”, dacht ik; “Dat kan gebeuren, ……...maar je kunt er altijd nog “blomme” van laten maken……..ha……...ha…….!”
Net zo snel de tattoos opnieuw in de mode kwamen, verschenen ook de behandelingen om ze te laten verwijderen.
Een laser richt een lichtbundel op je tatoeage. Er blijven echter immer littekens achter.!
Bezint voor je begint.
Tattoos zijn lange tijd uit het modebeeld verdwenen om nu nog beter terug te komen. En om voor langere tijd te blijven.!
Het is geen rage meer, maar de huidversieringen zijn voor velen een levensfilosofie geworden.
Ieder leven bestaat uit fases. Uit woelige fases, meestal gevolgd door meer rustige fases. Het zou jammer zijn om tattoos op je hoofd en in je nek te laten zetten, waar je als je in een rustiger vaarwater beland bent, spijt van krijgt.
Hiermee doel ik een beetje op de video van Sido…..Tausend Tattoos.

link: Sido - Tausend Tattoos - (prod.by Djorkaeff & Beatzarre) - https://youtu.be/O-aUMnnbIX0

De lezer begint langzamerhand in de gaten te krijgen, hoe ik er tegenover sta….. Ik vind tattoos mooi bij iemand anders. Als je kunstzinnig bezig wit zijn, …...waarom ga je dan niet bodypainten? (Zie het hoofdstuk “Kunst Op Zich” in Tattoo Donor )

Voor de “Die Hards” heb ik een tatoeëerder in Malaga gevonden om een Tattoo Donor Tattoo te laten zetten.
Uit de collectie van de artiest, Wilson genaamd, heb ik een paar voorbeelden gefilterd om te showen. Ik was onder de indruk van zijn vakmanschap. Als een schilder een portret van koningin Beatrix schildert, dat moet het gezicht ook op koningin Beatrix lijken.
En moet het er niet uitzien, alsof ze met haar hoofd tussen de deur klem gezeten heeft.!
Daarmee bedoel ik, dat als je een dier schildert, je een beetje spelings-ruimte hebt. Bij de koningin niet. De koningin moet sprekend op de koningin lijken, of het prul kan ineens in de vuilnisbak.
Deze Wilson heeft een portret van Will Smith,…...The Fresh Prince of Bel-Air, getatoeëerd en dat is gewoon Will Smith.!
Zo moet dat.!
Bij de dieren-tattoos heb ik verschillende stukjes vakmanschap ontdekt, die weergeven, dat de artiest weet, waar hij mee bezig is.
(Voorbeelden tattoos van Wilson…………)
Op de duitse TV wordt momenteel de video-hit van Sido grijs gedraaid. Om in te haken op de tattoo-rage zingt hij; Link- https://youtu.be/Q-IBwCDHbj8

De videoclip lijkt wel op een promotiecampagne voor de tattoo. Ik denk, dat dit een kwalijke ontwikkeling is, die de jeugd aanmoedigt hun reine huid vol te kladderen met inkt.
Er wordt een man getoond, die een oog in zijn nekrimpels heeft laten tatoeëren. Door met deze rimpels te bewegen, kan hij het laten lijken, dat het oog open en dicht gaat.
Erg grappig. Maar zoals de eerste lol ervan af is, dan loop je als volwassen man toch echt wel een beetje voor l*l.!
Als een kind een tekening maakt en bevalt niet meer, kan hij deze opfrommelen en in de prullenbak flikkeren……...maar bij een tattoo gaat dat niet;........die zit in je poriën.!
Het is moeilijk om deze te laten verwijderen. En duur.!
En als de tatoeëerder zit te dutten, zit je opgescheept met een levenslange beschadiging:
Of wat denk je van deze, wanneer de tatoeëerder niet kan spellen.?
Hierbij refereer ik naar de volgende tekst van Sido in Tausend Tattoos……..

“Never forget where you came from”. Deze hoort in je hart vastgeankerd te zitten…..onzichtbaar, maar heftig aanwezig. En niet op je arm…!
En de tekst: “ Hab' von überall ein souvenir” is ook leuk gevonden, maar daar heb je foto-albums voor.

Het woord “souvenir” betekent letterlijk; herinnering…….Je herinneringen horen in je hart…….niet op je huid.
Hoe kunnen we de jongeren van vandaag de dag ervan overtuigen alleen tattoos te kopen, die in hun latere leven bedekt worden door kledingstukken.?
Op een chique feest ziet een halterjurkje, met een tattoo op de rug van de dame, er momenteel revolutionair uit.
Echter, wanneer het modelletje van het halterjurkje in de modewereld overgewaaid is…...blijft een lelijke inktvlek op de naakte rug over.! En de mode verandert sneller, dan je het merkt.
Wordt vervolgd……


___________Justin Bieber____________

A request to Justin Bieber: “Popstars can donate their Tattoos to the future Tattoo Donor Foundation too……..

Justin:  Please read the article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger www.firsttattoodonations.com 
First Tattoo Donations…. It would be very nice when you consider this...In this way you could help a lot of people that have a disease. Thanks, Martin Cuijpers”

link - What do you mean - Justin Bieber https://youtu.be/DK_0jXPuIr0

Wordt vervolgd….__________Jennifer Weiss__________

Ein offener Brief für Jennifer Weiss von Deluxe Music:

“Hallo Jennifer…..Du bist wahrscheinlich beschäftigt mit deine Karriere und Deluxe Music, aber vielleicht hast du ein wenig Zeit um das Artikel “Tattoo Donor for Donor Organs "in meinem Blogger First Tattoo Donations zu lesen…………

Es wäre schön wenn du das überlegst und viele Patienten hilfst an Organen.

Tschüss………..Martin Cuijpers". 

Entschuldige für meines slechtes Deutsch……

Jennifer Weiss is de zangeres van de duitse rockband Jennifer Rostock uit Berlijn.
Tevens is ze presentatrice in het muziekprogramma Deluxe Music.

link - Mix Jennifer Rostock - Hairspray - https://youtu.be/MfVqeUjz1_o

Wordt vervolgd…….________Soraya Arnelas_________

Una carta abierta por Soraya Arnelas;
“Hola Soraya, a mi me gusta mucho tu tatuaje entre los pecho……..
Por favor…….quieres leer el articulo “Tattoo Donor for Donor Organs "?                In the Blogger First Tattoo Donations. 

Quizás éstas interesado dar el tatuaje a la futura fundación.

Gracias, Martin Cuijpers" 

In English: ……..Soraya Arnelas

An open letter for Soraya Arnelas:

“Hello Soraya, I like your tattoo between your breasts very much.

Please, can you read the article “Tattoo Donor for Donor Organs "?                              In the Blogger First Tattoo Donations 

Maybe you are interested to donate the tattoo to the future Foundation……..

Thank you, Martin Cuijpers".

Wordt vervolgd…..____________Miley Cyrus_____________

An open letter for Miley Cyrus:

“Hi Miley, I have seen on the internet that you have a lot of tattoos…….I have a request: Would you like to read the article “Tattoo Donor for Donor Organs ", please. It would be great when you consider to donate a tattoo yours to the future Tattoo Donor Foundation. In this way you could help a lot of patients to a organ. And it will cost you nothing.!

Thanks, Martin Cuijpers……”

And don't forget: Nothing breaks like a heart………!

link - Mark Ronson - Nothing breaks like a heart (official video) ft. Miley Cyrus -

https://youtu.be/A9hcJgtnm6Q

Wordt vervolgd………
_________Adam Delevine___________

An open letter for Adam Levine…..”

“Hello Adam….I don't know you personally but I have a question:

Would you like to read my article "Tattoo Donor for Donor Organs”..... please.
In my Blogger www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 


The book ********** is about women and for women. But the organ donation is a subject for men as well. !

I think, that the Tattoo Donor Tattoos will be the pieces of art for the future.!

Van Gogh and Rembrandt will eat their heart out…….I hope that you will read the article and consider to donate one of your tattoos to the future Tattoo Donor Foundation.

Thank you so much, Martin Cuijpers.”Adam Levine and Maroon 5:

link - Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B - https://youtu.be/aJOTlE1K90k
_____Ariana Grande_____
An open letter to Ariana Grande :

"Hello Ariana Grande, I have heard that you have a new bad tattoo on your body: I have warned you in my article “Tattoo Donor for Donor Organs ” in  the Blogger www.firsttattoodonations.com. 
First Tattoo Donations 
But don't worry …...even an ugly tattoo you can donate to the future Tattoo Donor Foundation. It would be an honour for me when I can add your bad Tattoo to the list of famous Tattoos.

Thank you so much……..Martin Cuijpers ". By the way: I have already written about you in the Blogger. 

link - Stevie Wonder - Faith ft. Ariana Grande - https://youtu.be/hNMMN46uFCc

Wordt vervolgd……._________Girls / Rita Ora________

The song about girls, girls, girls is old.!

The hit Girls from Rita Ora, Cardi B and Bebe Rexha & Charli XCX is actually a reinvention of songs of the last century…….

The hit is a mix of Madame Butterfly van Malcolm McLaren with other girl-related songs.

link - Malcolm McLaren - Madame Butterfly HD - https://youtu.be/Hz_cMOMgRwI

Als je goed luistert, hoor je het geluid van een op Madonna-gelijkende stem. Hetzelfde stemgeluid als in Material Girl (Official Video)

( op deze foto lijkt Rita Ora met een beetje fantasie op Madonna.)

Zelfs het over Girls zingen is niets nieuws:

Voorbeelden:

Wat dacht je van Girls Girls Girls van Sailor:

link - Sailor - Girls Girls Girls (1976) HD 0815007 - https://youtu.be/jLE1xKo6dns

Of van California Girls van The Beach Boys:

link - The Beach Boys - California Girls - https://youtu.be/fmIsdMWzdaE

Of the cover van David Lee Roth:

link - California Girls - David Lee Roth - 1985

So far some songs about girls…..

It doesn't mean that when you as a girl like other girls, that you are a lesbian.!

The contrary……. But it's good when you experience all facets of erotic-feelings.

Mannen zijn opgegroeid met het Hot Chocolate - Girl Crazy:

link - Hot Chocolate - Girl Crazy- https://youtu.be/gAEsmzbw9hY

In de vorige eeuw dacht geen enkele zangeres om openlijk haar gevoelens voor een andere meid of vrouw te tonen. Laat staan om erover te zingen, of haar lesbische dromen uit te spreken. Gelukkig is er veel veranderd.!

Maar ik hoef niet uit te leggen, wat er momenteel gaande is…..Daar hebben moderne vrouwen geen man voor nodig. (zie het hoofdstuk “Lesbische Gevoelens”) 

Maar ik heb wel een tip voor Rita Ora en vriendinnen:

Als je werkelijk……...werkelijk iets unieks en nieuws wilt hebben: …….Laat dan de “Tattoo Donor Tattoo Tattoo LOVE is LOVE op je rug plaatsen.!

Net boven je bips.!

So now follows the open letter for Rita Ora and friends:

“Hello Rita:.......If you really…...really want something unique and new…… Let a good artist put the “Tattoo Donor-Tattoo” on your body. Just above your booty.

When you are in your bed…..naked…….you see the tattoo completely…..when you are at the beach the under part of the tattoo is covered by the undie of your bikini. (When you don't want that children see the licking woman.!)

By the way….there is a possibility that you donate your tattoos to the future Tattoo Donor Foundation for a good cause……..But that is up to you.!

In this way you have 2 times fun from your Tattoos…...and you help other people.

Thank you so much for reading this letter, …..Martin Cuijpers.”
Nowadays everybody sings about girls, like:

link - Katy Perry - I kissed a girl - (Official) https://youtu.be/tAp9BKosZXs

or another example:

link - Hayley Kiyoko - Girls Girls Girls - https://youtu.be/I0MT8SwNa_U

Or another example:

link - Abbey Glover Mix- I Wish You Liked Girls - https://youtu.be/K8vgiideC58

And always remember the words in the song Girls: “never need a nigga”. There is a big thruth is in this saying………..

link - Rita Ora Girls ft. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX (Official Video) https://youtu.be/ExJmET8boVw

Another saying yours is : “I'm fifty-fifty

link - Lyrics - Girls - https://youtu.be/NjvBo8p2Fhc

I am just an old crazy man, but Rita Ora……..I can tell you this: “I like the full 100% of you….!

(An old crazy man with bad english).

To be continued…….._________Jessie J_________

An open letter for Jessie J:

“Hello Jessie, I wanted to ask you if you have Tattoos. But now on the internet I have seen that you have plenty. Although they are not the most nice examples that I have seen……..would you like to read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in my Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations..... 
...... and consider to donate one of your Tattoos to the future Foundation.

Thanks so much……..Martin Cuijpers.”

To be continued……._______Henk Schiffmacher_______

Een open brief aan Henk Schiffmacher;

“Hallo Henk Schiffmacher,.........Ik heb een vraagje……....als je tijd hebt, kun je dan mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” eens lezen.?
In mijn Blogger www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

Het zou cool zijn, als je een van je Tattoos aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation zou willen schenken. Er heerst nog steeds een groot tekort aan donororganen en door donaties van Tattoos, kan op een snelle manier naar een oplossing gewerkt worden.

Bedankt voor je tijd…….en ik hoop je spoedig te spreken. Groetjes,......Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd……..__________Neymar___________

An open letter for Neymar:

“Hi Neymar,.....I like your Tattoos. A Tattoo is in fact a personal thing, but recently you have the opportunity to do something for charity with it.

Please read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

It would be mega when you add your fabulous Tattoo-donation to the list of the future Tattoo Donor Foundation. 

Thank you much for your time……..
Martin Cuijpers.”

To be continued…….
_________”Ons Rian” Donders_________

Open brief aan Rian Donders:

“Hoi Rian….ondanks ik je persoonlijk niet ken, heb ik toch een klein verzoekje: “Zou je a.u.b. mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” in de Blogger www.firsttattdonations willen lezen.?”

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met me opnemen.

Hartstikke bedankt……...
Houdoe, Martin Cuijpers .”

Wordt vervolgd……_______Roy Donders_______

Open brief voor Roy Donders;

“Hoi Roy, ondanks het feit, dat mijn boek ********** over vrouwen gaat…...en voor vrouwen bedoeld is…...Kan ik het niet nalaten om te benadrukken, dat de grootste inhoud over liefde en relaties gaat.

Daar horen dus alle relaties bij……….ook gay-relaties!

link - Clean Bandit -Baby (feat. Marina & Luis Fonsi) - (official video) - https://youtu.be/hlznpxNGFGQ

Ik bedenk me, dat “**********” vrouw-gericht is, maar ook een samengreep is van alle opvattingen in onze moderne maatschappij. Een samenleving heeft alleen bestaans-kans, als deze gebaseerd is op tolerantie.!

Daarom zou ik jou willen vragen om mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” in www.firsttattoodonations.com te lezen. 
Als je tijd hebt…..!

Het zou “Kai-Tof” zijn, als je een Tattoo aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation zou schenken.

Bedankt voor je tijd…...Hoop je spoedig te spreken…….. Groetjes, Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd……..
_______Ed Sheeran________

Tijdens mijn zoeken naar de perfecte vrouw kom ik iedere keer de song "Perfect" van Ed Sheeran tegen. Ik denk, dat Ed Sheeran een van de weinige personen is, die op een “perfect” -manier zijn gevoelens voor het vrouwelijk geslacht kan bezingen. Daarom de volgende oproep:

“Hello Ed Sheeran…...You are a trend-setter with your music and your Tattoos. Therefore I want to ask you a favour; “I know that you don't have much time…..but nevertheless,.... please….please…..could you read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger www.firsttattoodonations.com...."
First Tattoo Donations

There is still a lack of donor organs worldwide.!

I hope that you will consider to donate one of your worldwide-famous-tattoos to the future Tattoo Donor Foundation 

Thank you so much for a few minutes of your precious time,......Martin Cuijpers”. 


link - Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video) - https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g


Ik denk, dat ik gerust mag stellen, dat Ed Sheeran een “**********” is in de zin van het boek **********.

________Anouk________

Een open brief aan Anouk:

“Hallo Anouk………..Op het internet zag ik, dat je ook een mooie tattoo hebt.

Wist je dat je sinds kort 2x plezier van je Tattoos kunt hebben?

Ten eerst door het dragen……... en ten tweede als donatie aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation. Deze stichting hoopt in de toekomst een einde te maken de ellenlange wachtlijsten met patiënten, die zitten te wachten en liggen te wachten op een donororgaan.

Het zou te gek zou zijn, als je één van je Tattoos zou willen doneren aan de toekomstige stichting.

Hartstikke bedankt voor je aandacht……...Martin Cuijpers.”

link -Anouk - Nobody's Wife - https://youtu.be/3RaHTDNude4

Wordt vervolgd……..

__________Tattoos ___________

Als je alle geld, dat al uitgegeven is voor Tattoos in de hele wereld op een hoge stapel zou gooien, dan zou je met dat bedrag de hongersnood wereldwijd in één klap kunnen oplossen.___________Johnny Depp___________

An open letter to Johnny Depp:

“Hello Johnny…...How are you doing. In my book I am writing that you are the perfect caractre for the future movie “**********”.

Please read the Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

In the Blogger I am looking for pop stars, movie stars and other famous people to ask to donate their Tattoo to the future Tattoo Donor Foundation. While I was recruiting for tattoos I realised that my big idol has a nice Tattoo too……: You…! 
 I mean your Tattoo of Jack Sparrow.

It would be nice when you consider to donate this Tattoo to the future Tattoo Donor Foundation. In the meantime I am working on the script for “your” new film “**********”
P.S. En Johnny: Voor de toekomstige film ********* heb je je verfomfaaide outfit van Jack Sparrow niet meer nodig. Die kan linea-recta in de vuilnisbak….. we gaan je een stijlvol piratenpak aanmeten…...inclusief een echte piratenhoed met bonte veren.

Net zoals deze hoed, maar dan een stuk mannelijker en met papegaaien veren………of pauwenveren……

Nog een P.S. : Ik ken de reden niet, waarom Disney je ontslagen heeft, maar als je overmatig alcoholconsumptie de reden is …….kan ik alleen maar zeggen tegen Disney: “Heb je wel eens een piraat gezien, die NIET zuipt.?”

In de werkelijke wereld heb je een voorbeeld van een parlementariër, die ook tijdens zijn werk tegen de klippen zuipt…….hè J*ncker….en die geven ze de zak toch ook niet.
In je werk, als piraat, is je overmatige drankconsumptie geen belemmering voor goed functioneren. Bij J*ncker is dat een ander verhaal:

Hij moet als lid van het Europese parlement behoorlijke beslissingen nemen. En een bezopen leider is een aanfluiting voor de gemeenschap. Zo'n verantwoording-loos persoon moesten ze buiten trappen…..en niet een zatte piraat!

So that is all for today,......folks…..

I hope to speak you soon, Johnny…….

Un Saludo, …….Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd….

________________________Cara Delevingne______________________

Open letter to Cara Delevingne:“Hi Cara Delevingne; Sorry….but what a ridiculous tattoo: BACON…..you have!With this tattoo you end up in the top of the list of the most strange tattoos from famous people. But it would really be an achievement when your name could be number one on the list of tattoo-donations of the foundation “De Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie”.

Please read my article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in the Blogger: www.vrouwengek.com

The Vrouwengek-Tattoo would be a nice tattoo for You ! But tattoos are a very personal thing, ……...so that is completely up to you.!

Thank you so much…….Martin.”

Ik denk, dat ik gerust mag stellen, dat Cara Delevingne een vrouwengek is in de zin van het boek Vrouwengek.Wordt vervolgd…….._____________________________Lady Gaga_____________________________An open letter to Lady Gaga:

“Hello Lady Gaga…..congratulations with your Awards for best performance as actress in a motion picture: A Star is Born and for the song Shallow.

link - Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow - https://youtu.be/bo_efYhYU2AThat is quiet a achievement.!

I can imagine that you have few goals left in your life…….although I have one left for you.!

There exists an opportunity to do something for charity….with your tattoos…!

I don't ask you money…..only a few minutes of your precious time.

Please...read my article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in the Blogger: www.vrouwengek.com .I am recruiting popstars for the list of the foundation to do something special with their tattoos.

I found out recently that the article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” is not easy to read because it is in dutch.

But if you have any questions…..you can contact me.

The main thing is that the world is aware of the existence of the foundation.

I can't offer you money...but if the movie Vrouwengek is going to be a success, I shall offer you a main role in the film…….You never know.!

Thank you so much for your time…...Martin”To be continued…..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tattoo Donor for Donor Organs

TATTOO DONOR TATTOOS