Pedofilie / De Boze Wolf / Maddie McCann__Pedofilie / De Boze Wolf / Maddie McCann__

Pedofielen zijn te vergelijken met de Boze Wolf uit de sprookjes Roodkapje en de Wolf en de 7 Geitjes. Als Efteling-kind stond ik urenlang deze sprookjes te bewonderen. Omdat ik het sprookjesbos, als mijn eigen broekzak kende, had ik mezelf ontpopt, als een soort kleine gids, die de nietsvermoedende dagjesmensen op de aanbellende Boze Wolf bij de 7 Geitjes wees.

Toen al wees ik de mensen op het gevaar van de onze kinderen verslindende Wolf…...
…….net zoals ik nu de mensen wil wijzen op onze kinderen verslindende pedofielen.

Ik wil niet alleen op het gevaar wijzen…..maar heb ook een pasklare oplossing om de misdadigers op te sporen….

Wordt vervolgd……. ( Wordt vervolgd, omdat het schrijven over dit onderwerp me moedeloos maakt en mijn energie verslindt. Iedere keer als ik uit een depressie krabbel…...wordt ik onherroepelijk terug gesodemieterd in een diep dal door dit soort treurige berichten. Omdat de politie en justitie al jaren doorgaat met treuzelen en dutten.!)

Detail: door een personeelstekort twee kamers gesloten.!

Wordt vervolgd……

Wordt vervolgd………

Wordt vervolgd………

Ik denk, een systeem gevonden te hebben om pedofielen te verijdelen om meerdere malen te moorden. Of te verkrachten, of kinderen te ontvoeren.

En dit systeem werkt ook voor verkrachters of delinquenten van andere seksuele vergrijpen.

Maar helaas luistert niemand naar me……..Zie onder andere mijn artikel “Cold Case Team” in deze Blogger. .

Het lijkt of ik tegen de muren praat.

Wordt vervolgd…..

Wordt vervolgd………

Wordt vervolgd……..

Het treurige is, dat de kindermoorden inderdaad “Wordt vervolgd” worden…..Het gaat maar door…..en door.! Hoelang blijven we dit nog tolereren.?

Wordt vervolgd…….

In de periode, dat ik in België woonde, had ik een kennis, die een alcoholprobleem had. Ze liet regelmatig een pil in haar rug plaatsen om de alcoholverslaving te bestrijden……

Wordt vervolgd…..Comments

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

Veiligheid / Cassandra

TATTOO DONOR