Tattoo Donor voor Orgaandonatie (NEDERLANDS)

Tattoo Donor voor Orgaandonatie (NEDERLANDS)

photo
Het is mogelijk om al tijdens je leven een deel van je lever aan een ander te doneren.
Met een deel van de lever kun je een lever-patiënt redden, terwijl de oorspronkelijke lever binnen een paar maanden gewoon weer aangroeit. Er is een tekort aan lever-organen, waardoor tot op de dag van vandaag nog steeds leverpatiënten, die op de wachtlijst voor een orgaan staan, overlijden.
Nieren heb je 2. 
 Het feit is, dat je gemakkelijk één nier kunt missen.
Hoeveel nierpatiënten liggen niet aan hun nier-analyseapparaat te wachten op een donororgaan?
photo
Bij mijn eigen kinderen of kleinkinderen zou ik geen seconde twijfelen om een orgaan af te staan. Zelfs mijn leven zou ik geven.
Tot zover de theorie…..
Nu de praktijk.
Mijn lever is door de bekende reden niet bruikbaar, mijn nieren zijn te oud…..maar nu komt een andere mogelijkheid.
Door het oprichten van een stichting.!
Een stichting die Tattoo Donor-Tattoos beheert.!
Hoe werkt dat dan wel niet,..... zou je denken.
Door mijn artikel “Tatoeages” in het boek ****** ben ik op het idee gekomen, dat beroemde tattoos op een veiling veel geld op kunnen leveren.

Al de popartiesten, filmsterren en andere celebrities in de hele wereld die een Tattoo hebben kunnen deze beroemde Tattoos doneren. . Ze melden zich vrijwillig  als orgaandonor bij de toekomtige stichting. Pas na hun dood wordt de Tattoo verwijderd, gedroogd en geprepareerd.

Maar nu komt het mooiste……….De tattoo wordt al bij leven van de donor geveild.
De kapitaalkrachtige bieders krijgen op deze manier op de veiling een levend kunstwerkje in handen. Met als optie om de Tattoo ingeraamd in de toekomst in bezit te krijgen. Het geld van de opbrengsten van de veiling gaan rechtstreeks naar de stichting, die daarvoor laboratoria gaat bouwen in de hele wereld voor het kweken van nieuwe huid... het kweken van andere organen voor transplantaties... en voor het onderzoek naar virussen en bacteriën. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het zou echter kei-gaaf zijn als bekende popartiesten, filmsterren en andere celebrities hun beroemde Tattoos zouden doneren aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation en daarmee laten zien aan hun fans dat het doneren van een donor orgaan voor transplantatie de normaalste zaak van de wereld is. Door zelf het goede voorbeeld te geven gaat de wereld hopelijk een stuk positiever tegen transplantaties aankijken.
 
Het geld voor de aanschaf van de donatie-tattoo op de veilingen in Sotheby's is aftrekbaar voor de belasting.
De bieder verwerft een kunstwerk en steunt indirect een goed doel.
De tattoo-drager is automatisch op een goedkope manier orgaandonor geworden.

En als deze de tattoo heeft laten zetten om aandacht heeft laten zetten om aandacht te krijgen……….rekent erop, dat ze aandacht zullen krijgen.!
En het belangrijkste is: de lever-patiënt krijgt zijn orgaan.

En op deze manier snijdt het mes niet aan 2 zijden, maar zelfs aan 3 zijden.Deze formule levert natuurlijk alle mogelijke te transplanteren organen op.
De Stichting  Tattoo Donor gaat, als het aan mij ligt, de eerste goede-doelen-organisatie worden, die corrupt-loos is.! Ik heb de schurft aan corruptie.!

Ik zie, dat hier een oorspronkelijk rijk land, als Spanje door de corruptie naar de klote gaat. Misschien ben ik een dromer, maar misschien bij de nieuwe stichting wordt alleen aan het belang van de zieke patiënten gedacht en denken de directeur en directrices niet aan het kopen van een nieuwe Mercedes.
photo
Een intern controlesysteem gaat mogelijk maken, dat er geen geld wegvloeit in verkeerde broekzakken.
photo
In een dependance van de Stichting Tattoo Donor kan op grote schaal nieuwe huid gekweekt worden, die zo hoognodig gewenst is voor het helpen slachtoffers met brandwonden. In een laboratorium kun je huid namelijk kweken. Wist je dat?


Wist je trouwens ook, dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is.?
photo
De menselijke huid van een volwassen persoon weegt rond de 11 kilo.
Wordt vervolgd…….


VANAF NU  ZIE DE ENGELSE VERSIE.......het eerste artikel in de Blogger  tattoodonor.com


Wordt vervolgd.....

Het ontstaan van de Tattoo Donor-Tattoo;

Omdat ik helaas geen Muse meer achter me heb staan, moet ik alles zelf regelen en mijn ontelbare ideeën alleen realiseren.

Daarom ben ik nu met de bus onderweg naar Malaga.

(foto Martin Cuijpers) 
Met de autobus, omdat dat een stuk gerelaxed is, dan met de eigen auto. In Malaga heb je hetzelfde parkeerprobleem, als in iedere grote metropool……...om simpel van te worden.

Voor het parkeergeld voor een parkeergarage kan ik hier in het dorp een 3-gangenmenu, met een bord salade en een halve liter wijn, nemen. Met olijven…..met brood…...tel uit je winst.!

Op het eind van mijn pad stap ik op de bus van Rios en sukkel ik op mijn gemak in 45 minuten naar Malaga. Kosten 1,65 euro.!
photo

Vanaf de hoge zitplaats bewonder ik de prachtige omgeving vanuit een totaal ander perspectief.! Het doel van mijn reisje was het vinden van een tattooshop. waar men de Tattoo Donor-Tattoo Love is Love zou kunnen zetten. Niet voor mezelf…….want ik vind het zonde om een mooie huid vol te kladderen, maar voor de eerst vrouw, die zo hoognodig de Tattoo Donor-Tattoo Love is Love op haar rug wil.

Strategisch gezien lag Malága vroeger uitstekend om een aanval door de Moren af te slaan.

Een veilig toevluchtsoord, tenminste als het water van de rivier in het midden van de stad niet opnieuw buiten zijn oevers is getreden. Eeuwenlang heeft het centrum van Malaga te kampen gehad met overstromingen.
photo
photo

Grote overstromingen door de regen, die binnen enkele uren valt en vanuit de bergen de stad bereikt. Bij sommige overstromingen waren vele doden te betreuren.

Vlakbij de rivierbedding, die het centrum van de stad doorsnijdt en die de meeste tijd van het jaar droog is, liggen enkele tattooshops.

(Photo by Jaroslaw Mis from Pexels)
Als je een gave huid hebt….. ben daar trots op en laat er niet op kladderen. Als je toch zo nodig met een tattoo wilt pronken, probeer dan een afwasbare voor een tijdje. Als je die beu bent, was je die er gewoon weer van af.
photo
Vroeger ben ik een keer gaan stappen in Antwerpen. We stonden, als 5 jonge gasten, in een tattooshop te nieuwsgierigen. De grootste braniemaker van het spul had laten weten, dat hij een Tattoo van Tweetie wilde laten zetten.
photo
Met veel bravour was hij de shop binnen gestapt. Maar hij had er niet bij verklapt, dat hij al het weekend daarvoor bij deze tatoeëerder geweest was om te informeren voor een Tweetie.
photo
De tattoo-artiest had Tweetie niet in zijn boeken en kon deze dus ook niet zetten. Zonder iets tegen ons hierover te vertellen, stond onze vriend, half-aangeschoten, de Tattoos in de schop te bestuderen. Quasi opgewonden riep hij in de winkel: “Ik wil een Tweetie…...ik wil een Tweetie…(Wetende dat de tatoeëerder die niet kon tatoeëren, omdat hij gewoonweg geen voorbeeld had).
De tatoeëerder keek de braniemaker aan en reageerde op zijn antwerps met: “Awel, zunne…….kik heb ginne Tweetie.!” (“Wel, jongen……..ik heb geen Tweetie.!)
“Ohhhh……”vervolgde de braniemaker zogenaamd teleurgesteld; “Dan niet…….!”
Doch twee van de vrienden waren zó geïnspireerd geworden, dat ze spontaan een tattoo bestelden.
photo
Eén van de gasten liet de naam van zijn vriendin op zijn bovenarm zetten.
Ik zei nog tegen hem: “Daar krijg je spijt van……..een tattoo is voor heel je leven.!”
De tatoeëerder prikte de eerst inkt in zijn huid en zei op zijn belgisch: “”Awel, zunne…..As ut af is meej den madam, kunde ur altijj nog blomme van moake…..!”
(Vertaling: “Als het uit is met je meisje, kun je er altijd nog bloemen van laten maken.)
Na een lange nacht en na slechts enkele uurtjes slaap, zag de knul die middag zijn meisje in de disco. Nog voordat hij trots zijn Tattoo kon laten zien, zei zijn vriendin: “Het is uit……!”
“Ja……”, dacht ik; “Dat kan gebeuren, ……...maar je kunt er altijd nog “blomme” van laten maken……..ha……...ha…….!”
photo

Net zo snel de Tattoos opnieuw in de mode kwamen, verschenen ook de behandelingen om ze te laten verwijderen.
photo
Een laser richt een lichtbundel op je tatoeage. Er blijven echter immer littekens achter.!
Bezint voor je begint.
Tattoos zijn lange tijd uit het modebeeld verdwenen om nu nog beter terug te komen. En om voor lange tijd te blijven.!
photo
photo
Het is geen rage meer, maar de huidversieringen zijn voor velen een levensfilosofie geworden.
Ieder leven bestaat uit fases. Uit woelige fases, meestal gevolgd door meer rustige fases. Het zou jammer zijn om Tattoos op je hoofd en in je nek te laten zetten, waar je als je in een rustiger vaarwater beland bent, spijt van krijgt.
photo
Hiermee doel ik een beetje op de video van Sido…..Tausend Tattoos.
photo

link: Sido - Tausend Tattoos - (prod.by Djorkaeff & Beatzarre) - https://youtu.be/O-aUMnnbIX0

De lezer begint langzamerhand in de gaten te krijgen, hoe ik er tegenover sta….. Ik vind Tattoos mooi bij iemand anders. Als je kunstzinnig bezig wit zijn, …...waarom ga je dan niet bodypainten? (Zie het hoofdstuk “Kunst Op Zich” in mijn Blogger  tattoodonor.com)
photo
Voor de “Die Hards” heb ik een tatoeëerder in Malaga gevonden om de Tattoo Donor-Tattoo Love is Love op de rug van een schone dame te zetten.
photo
Uit de collectie van de artiest, Wilson genaamd, heb ik een paar voorbeelden gefilterd om te showen. Ik was onder de indruk van zijn vakmanschap. Als een schilder een portret van koningin Beatrix schildert, dat moet het gezicht ook op koningin Beatrix lijken.
photo
En moet het er niet uitzien, alsof ze met haar hoofd tussen de deur klem gezeten heeft.!
photo
Daarmee bedoel ik, dat als je een dier schildert, je een beetje spelings-ruimte hebt. Bij de koningin niet. De koningin moet sprekend op de koningin lijken, of het prul kan ineens in de vuilnisbak.
photo
Deze Wilson heeft een portret van Will Smith,…...The Fresh Prince of Bel-Air, getatoeëerd en dat is gewoon Will Smith.!
photo
photo
Zo moet dat.!
Bij de dieren-tattoos heb ik verschillende stukjes vakmanschap ontdekt, die weergeven, dat de artiest weet, waar hij mee bezig is.
(Voorbeelden tattoos van Wilson…………)

Op de duitse TV wordt momenteel de video-hit van Sido grijs gedraaid. Om in te haken op de tattoo-rage zingt hij; Link- https://youtu.be/Q-IBwCDHbj8

De videoclip lijkt wel op een promotiecampagne voor de Tattoo. Ik denk, dat dit een kwalijke ontwikkeling is, die de jeugd aanmoedigt hun reine huid vol te kladderen met inkt.
Er wordt een man getoond, die een oog in zijn nekrimpels heeft laten tatoeëren. Door met deze rimpels te bewegen, kan hij het laten lijken, dat het oog open en dicht gaat.
Erg grappig. Maar zoals de eerste lol ervan af is, dan loop je als volwassen man toch echt wel een beetje voor lul.!
Als een kind een tekening maakt en bevalt niet meer, kan hij deze opfrommelen en in de prullenbak flikkeren……...maar bij een tattoo gaat dat niet;........die zit in je poriën.!
Het is moeilijk om deze te laten verwijderen. En duur.!
En als de tatoeëerder zit te dutten, zit je opgescheept met een levenslange beschadiging:
Of wat denk je van deze, wanneer de tatoeëerder niet kan spellen.?
Hierbij refereer ik naar de volgende tekst van Sido in Tausend Tattoos……..
“Never forget where you came from”. Deze hoort in je hart vastgeankerd te zitten…..onzichtbaar, maar heftig aanwezig. En niet op je arm…!
En de tekst: “ Hab' von überall ein souvenir” is ook leuk gevonden, maar daar heb je foto-albums voor.
Het woord “souvenir” betekent letterlijk; herinnering…….Je herinneringen horen in je hart…….niet op je huid.
Hoe kunnen we de jongeren van vandaag de dag ervan overtuigen alleen tattoos te kopen, die in hun latere leven bedekt worden door kledingstukken.?
Op een chique feest ziet een halterjurkje, met een tattoo op de rug van de dame, er momenteel revolutionair uit.
Echter, wanneer het modelletje van het halterjurkje in de modewereld overgewaaid is…...blijft een lelijke inktvlek op de naakte rug over.! En de mode verandert sneller, dan je het merkt. 
Wordt vervolgd…

_____Donorcodicil / Donorregister_____
In mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” schrijf ik, dat door de bekende reden mijn lever niet geschikt is voor donatie en dat mijn nieren te oud zijn…..maar er is wel iets dat ik voor anderen kan betekenen.!
Ik ga een donorcodicil opstellen en dat ik mijn lichaam na mijn overlijden ter beschikking van de medische wetenschap stel.!
De tattoos, die naar de toekomstige Tattoo Donor Foundation gaan, worden geregistreerd in het Donorregister.
En komen op de donorcodicil van de weldoener te staan……. gewoon naast de andere organen, die de schenker wil doneren. Simpel.!
Wordt vervolgd…….
Wordt vervolgd……..

_______Justin Bieber_______

A request to Justin Bieber: “Popstars can donate their tattoos to the future Tattoo Donor Foundation too……..

Justin: “Please read the article “Tattoo Donor for Donor Organs ” in the Blogger  tattoodonor.com …. It would be very nice when you consider this...In this way you could help a lot of people that have a disease. Thanks, Martin Cuijpers.”

link - What do you mean - Justin Bieber https://youtu.be/DK_0jXPuIr0

Wordt vervolgd….

__________Jennifer Weist___________

Ein offener Brief für Jennifer Weist von Deluxe Music:

“Hallo Jennifer…..Du bist wahrscheinlich beschäftigt mit deine Karriere und Deluxe Music, aber vielleicht hast du ein wenig Zeit um das Artikel “Tattoo Donor for Donor Organs" in meinem Blogger  www.firsttattoodonations.com zu lesen…………
Es wäre schön wenn du das überlegst und viele Patienten hilfst an Organen.

Tschüss………..Martin Cuijpers."
Entschuldige für meines slechtes Deutsch……

Jennifer Weiss is de zangeres van de duitse rockband Jennifer Rostock uit Berlijn.
Tevens is ze presentatrice in het muziekprogramma Deluxe Music.

link - Mix Jennifer Rostock - Hairspray - https://youtu.be/MfVqeUjz1_o

Wordt vervolgd…….

_____________Soraya Arnelas____________

Una carta abierta por Soraya Arnelas;
“Hola Soraya, a mi me gusta mucho tu tatuaje entre los pecho……..
Por favor…….quieres leer el articulo “Tattoo Donor for Donor Organs” en  www.firsttattoodonations.com .?

Quizás éstas interesado dar el tatuaje a la fundación futura.

Gracias, Martin Cuijpers.

In English: ……..Soraya Arnelas:
An open letter for Soraya Arnelas:
“Hello Soraya, I like your tattoo between your breasts very much.
Please, can you read the article “Tattoo Donor for Donor Organs” in www.firsttattoodonations.com?.

Maybe you are interested to donate the Tattoo to the future Tattoo Donor Foundation……..

Thank you, Martin Cuijpers.

Wordt vervolgd…..


___________Miley Cyrus___________

An open letter for Miley Cyrus:
“Hi Miley, I have seen on the internet that you have a lot of tattoos…….I have a request: Would you like to read the article “Tattoo Donor for Donor Organs” in my Blogger  www.firsttattoodonations.com , please. It would be great when you consider to donate a tattoo yours for the future Tattoo Donor Foundation . In this way you could help a lot of patients to a organ. And it will cost you nothing.!

Thanks, Martin Cuijpers……”

And don't forget: Nothing breaks like a heart………!

link - Mark Ronson - Nothing breaks like a heart (official video) ft. Miley Cyrus -

https://youtu.be/A9hcJgtnm6Q

Wordt vervolgd…


_____________Adam Delevine_____________

An open letter for Adam Levine…..”
“Hello Adam….I don't know you personally but I have a question:
Would you like to read my article “Tattoo Donor for Donor Organs”, please.

In my Blogger  www.firsttattoodonations.com

The book ********* is about women and for women. But the organ-donation is a subject for men as well. !
I think, that the Tattoo Donor-Tattoos will be the pieces of art for the future.!

Van Gogh and Rembrandt will eat their heart out…….I hope that you will read the article and consider to donate one of your tattoos to the future Tattoo Donor Foundation.

Thank you so much, Martin Cuijpers.”

Adam Levine and Maroon 5:

link - Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B - https://youtu.be/aJOTlE1K90k


_______Open Letter to Ariana Grande_______

Hello Ariana Grande, I have heard that you have a new bad tattoo on your body: I have warned you in my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in my Blogger www.firsttattoodonations.com. But don't worry …...( No pasa n ada) even an ugly tattoo you can donate to the future Tattoo Donor Foundation. It would be an honour for me when I can add your bad donation-tattoo to the list of famous tattoos.

Thank you so much……..Martin Cuijpers.

By the way: I have already written about you in the Blogger  www.firsttattoodonations.com .

link - Stevie Wonder - Faith ft. Ariana Grande - https://youtu.be/hNMMN46uFCc

Wordt vervolgd…….


____________Girls / Rita Ora_____________

The song about girls, girls, girls is old.!
The hit Girls from Rita Ora, Cardi B and Bebe Rexha & Charli XCX is actually a reinvention of songs of the last century…….
The hit is a mix of Madame Butterfly van Malcolm McLaren with other girl-related songs.

link - Malcolm McLaren - Madame Butterfly HD - https://youtu.be/Hz_cMOMgRwI

Als je goed luistert, hoor je het geluid van een op Madonna-gelijkende stem. Hetzelfde stemgeluid als in Material Girl (Official Video)
( op deze foto lijkt Rita Ora met een beetje fantasie op Madonna.)
Zelfs het over Girls zingen is niets nieuws:
Voorbeelden:
Wat dacht je van Girls Girls Girls van Sailor:

link - Sailor - Girls Girls Girls (1976) HD 0815007 - https://youtu.be/jLE1xKo6dns

Of van California Girls van The Beach Boys:

link - The Beach Boys - California Girls - https://youtu.be/fmIsdMWzdaE

Of the cover van David Lee Roth:

link - California Girls - David Lee Roth - 1985

So far some songs about girls…..
It doesn't mean that when you as a girl like other girls, that you are a lesbian.!
The contrary……. But it's good when you experience all facets of erotic-feelings.
Mannen zijn opgegroeid met het Hot Chocolate - Girl Crazy:

link - Hot Chocolate - Girl Crazy- https://youtu.be/gAEsmzbw9hY

In de vorige eeuw dacht geen enkele zangeres om openlijk haar gevoelens voor een andere meid of vrouw te tonen. Laat staan om erover te zingen, of haar lesbische dromen uit te spreken. Gelukkig is er veel veranderd.!
Maar ik hoef niet uit te leggen, wat er momenteel gaande is…..Daar hebben moderne vrouwen geen man voor nodig. (zie het hoofdstuk “Lesbische Gevoelens” in www.firsttattoodonations.com)

Maar ik heb wel een tip voor Rita Ora en vriendinnen:
Als je werkelijk……...werkelijk iets unieks en nieuws wilt hebben: …….Laat dan de Tattoo Donor-Tattoo Love is Love op je rug plaatsen.!
Net boven je bips.!
So now follows the open letter for Rita Ora and friends:

“Hello Rita:.......If you really…...really want something unique and new…… Let a good artist put the Tattoo Donor-Tattoo Love is Love on your body. Just above your booty.
When you are in your bed…..naked…….you see the tattoo completely…..when you are at the beach the under part of the tattoo is covered by the undie of your bikini. (When you don't want that children see the licking woman.!)
By the way….there is a possibility that you donate your tattoos to the future Tattoo Donor Foundation for a good cause……..But that is up to you.!
In this way you have 2 times fun from your tattoos…...and you help other people.

Thank you so much for reading this letter, …..Martin Cuijpers.”

Nowadays everybody sings about girls, like:

link - Katy Perry - I kissed a girl - (Official) https://youtu.be/tAp9BKosZXs

or another example:

link - Hayley Kiyoko - Girls Girls Girls - https://youtu.be/I0MT8SwNa_U


Or another example:

link - Abbey Glover Mix- I Wish You Liked Girls - https://youtu.be/K8vgiideC58

And always remember the words in the song Girls: “never need a nigga”. There is a big thruth is in this saying………..

link - Rita Ora Girls ft. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX (Official Video) https://youtu.be/ExJmET8boVw


Another saying yours is : “I'm fifty-fifty

link - Lyrics - Girls - https://youtu.be/NjvBo8p2Fhc

I am just an old crazy man, but Rita Ora……..I can tell you this: “I like the full 100% of you….!
(An old crazy man with bad english).

To be continued……..

_____________Jessie J'tattoos_____________

An open letter for Jessie J:

“Hello Jessie, I wanted to ask you if you have tattoos. But now on the internet I have see that you have plenty. Although they are not the most nice examples that I have seen……..would you like to read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in my Blogger:  www.firsttattoodonations.com and consider to donate one of your tattoos to the future foundation.

(Photo Dalila Dalprat from Pexels)
Thanks so much……..Martin Cuijpers.”

To be continued…….

__________Henk Schiffmacher___________

Een open brief aan Henk Schiffmacher;
“Hallo Henk Schiffmacher,.........Ik heb een vraagje……....als je tijd hebt, kun je dan mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” eens lezen.?
In mijn Blogger www.firsttattoodonations.com
Het zou cool zijn, als je een van je tattoes aan de toekomstige stichting Tattoo Donor zou willen schenken. Er heerst nog steeds een groot tekort aan donororganen en door donaties van tattoes, kan op een snelle manier naar een oplossing gewerkt worden.

Bedankt voor je tijd…….en ik hoop je spoedig te spreken. Groetjes,......Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd……..

_______________Neymar_______________

An open letter for Neymar:
“Hi Neymar,.....I like your tattoos. A tattoo is in fact a personal thing, but recently you have the opportunity to do something for charity with it.
Please read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger  www.firsttattoodonations.com

It would be mega when you add your fabulous tattoo-donation to the list of the future foundation.

Thank you much for your time……..Martin Cuijpers.”
To be continued…….


___________”Ons Rian” Donders____________

Open brief voor Rian Donders:
“Hoi Rian….ondanks ik je persoonlijk niet ken, heb ik toch een klein verzoekje: “Zou je a.u.b. mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” in de Blogger  www.firsttattoodonations.com willen lezen.?”

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met me opnemen.

Hartstikke bedankt……...Houdoe, Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd……


____________Roy Donders_____________
Open brief voor Roy Donders;
“Hoi Roy, ondanks het feit, dat mijn toekomstige boek over vrouwen gaat…...en voor vrouwen bedoeld is…...Kan ik het niet nalaten om te benadrukken, dat de grootste inhoud over liefde en relaties gaat.
Daar horen dus alle relaties bij……….ook gay-relaties!

link - Clean Bandit -Baby (feat. Marina & Luis Fonsi) - (official video) - https://youtu.be/hlznpxNGFGQ

Ik bedenk me, dat “*****” vrouw-gericht is, maar ook een samen-greep is van alle opvattingen in de moderne maatschappij. Een samenleving heeft alleen bestaans-kans, als deze gebaseerd is op tolerantie.!
Daarom zou ik jou willen vragen om mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs ” in de Blogger www.firsttattoodonations.com te lezen. Als je tijd hebt…..!

Het zou “Kai-Tof” zijn, als je een tattoo aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation zou schenken.
Bedankt voor je tijd…...Hoop je spoedig te spreken…….. Groetjes, Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd…….


____________Ed Sheeran______________

Tijdens mijn zoeken naar de perfecte vrouw kom ik iedere keer de song Perfect van Ed Sheeran tegen. Ik denk, dat Ed Sheeran een van de weinige personen is, die op een “perfect” -manier zijn gevoelens voor het vrouwelijk geslacht kan bezingen. Daarom de volgende oproep:
“Hello Ed Sheeran…...You are a trend-setter with your music and your tattoos. Therefore I want to ask you a favour; “I know that you don't have much time…..but nevertheless,.... please….please…..could you read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger www.firsttattoodonations.com

There is still a lack of donor organs worldwide.! And still every day people die in hospitals worldwide while waiting for a donor organ for transplant. 
I hope that you will consider to donate one of your worldwide-famous-tattoos to the future Tattoo Donor Foundation.
Thank you so much for a few minutes of your precious time,......Martin Cuijpers.”

link - Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video) - https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g

Ik denk, dat ik gerust mag stellen, dat Ed Sheeran een “*******” is in de zin van het boek *********

_______________Anouk________________

Een open brief aan Anouk:
“Hallo Anouk………..Op het internet zag ik, dat je ook een mooie tattoo hebt.
Wist je dat je sinds kort 2x plezier van je tattoos kunt hebben?
Ten eerst door het dragen……... en ten tweede als donatie aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation. Deze stichting hoopt in de toekomst een einde te maken de ellenlange wachtlijsten met patiënten, die zitten te wachten en liggen te wachten op een donororgaan.
Het zou te gek zou zijn, als je één van je tattoos zou willen doneren aan de stichting.
Hartstikke bedankt voor je aandacht……...Martin Cuijpers.”

link -Anouk - Nobody's Wife - https://youtu.be/3RaHTDNude4

Wordt vervolgd……..

_____________Tatoeages________________
Als je alle geld, dat al uitgegeven is voor tatoeages uit de hele wereld op een hoge stapel zou gooien, dan zou je met dat bedrag de hongersnood wereldwijd in één klap kunnen oplossen.
Translation in English:
When you put all the money that is spend worldwide for tattoos on a big pile…….you can solve the hunger in one blow……….
Traducción en español:
Cuando pones todo el dinero gastado ya para tatuajes en pila grande…..puedes resolvar el hambruna en todo el mundo…..


___________Johnny Depp_______________

An open letter to Johnny Depp:
“Hello Johnny…...How are you doing. In my book I am writing that you are the perfect caractre for the future movie “********”.
Please read the article "Tattoo Donor for Donor Organs" in my Blogger: www.firsttattoodonations.com .

In the Blogger I am looking for stars and famous people to ask to donate their tattoo to the future Tattoo Donor Foundation. While I was recruiting for tattoos I realised that my big idol has a nice tattoo too……: You…! I mean your tattoo of Jack Sparrow.
It would be nice when you consider to donate this Tattoo to the future Tattoo Donor Foundation . In the meantime I am working at the script for “your” new film “*******.”

P.S. En Johnny: Voor de film *********heb je je verfomfaaide outfit van Jack Sparrow niet meer nodig. Die kan linea-recta in de vuilnisbak….. we gaan je een stijlvol piratenpak aanmeten…...inclusief een echte piratenhoed met bonte veren.
Net zoals deze hoed, maar dan een stuk mannelijker en met papegaaien veren………of pauwenveren……
Nog een P.S. : Ik ken de reden niet, waarom Disney je ontslagen heeft, maar als je overmatig alcoholconsumptie de reden is …….kan ik alleen maar zeggen tegen Disney: “Heb je wel eens een piraat gezien, die NIET zuipt.?”
In de werkelijke wereld heb je een voorbeeld van een parlementariër, die ook tijdens zijn werk tegen de klippen zuipt…….hè J*ncker….en die geven ze de zak toch ook niet.
In je werk, als piraat, is je overmatige drankconsumptie geen belemmering voor goed functioneren. Bij J*ncker is dat een ander verhaal:
Hij moet als lid van het Europese parlement behoorlijke beslissingen nemen. En een bezopen leider is een aanfluiting voor de gemeenschap. Zo'n verantwoording-loos persoon moesten ze buiten trappen…..en niet een zatte piraat!
So that is all for today,......folks…..
I hope to speak you soon, Johnny…….

Un Saludo, …….Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd….


____________Cara Delevingne_____________
Open letter to Cara Delevingne:
“Hi Cara Delevingne; Sorry….but what a ridiculous tattoo: BACON…..you have!
With this tattoo you end up in the top of the list of the most strange Tattoos from famous people. But it would really be an achievement when your name could be number one on the list of tattoo-donations of the future Tattoo Donor Foundation.
Please read my article “Tattoo Donor for Donor Organ” in the Blogger: www.firsttattoodonations.com

The ********-Tattoo would be a nice Tattoo for You ! But Tattoos are a very personal thing, ……...so that is completely up to you.!

Thank you so much…….Martin Cuijpers.”

Ik denk, dat ik gerust mag stellen, dat Cara Delevingne een ***********is in de zin van het boek *********.
Wordt vervolgd…….._______________Lady Gaga_______________
An open letter to Lady Gaga:
“Hello Lady Gaga…..congratulations with your Awards for best performance as actress in a motion picture: A Star is Born and for the song Shallow.

link - Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow - https://youtu.be/bo_efYhYU2A

That is quiet a achievement.!
I can imagine that you have few goals left in your life…….although I have one left for you.!
There exists an opportunity to do something for charity….with your tattoos…!
I don't ask you money…..only a few minutes of your precious time.
Tattoo Donor is not interested in money or fame. 
Tattoo Donor is NEVER going to ask money to people. 
Please...read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger: www.firsttattoodonations.com.

I am recruiting popstars for the list of the future Tattoo Donor Foundation to do something special with their tattoos.
I found out recently that the article “*******” is not easy to read because it is in dutch.
But if you have any questions…..you can contact me.
The main thing is that the world is aware of the existence of the foundation.
I can't offer you money...but if the futue movie ********* is going to be a success, I shall offer you a main role in the film…….You never know.!
Thank you so much for your time…...
Martin Cuijpers”

To be continued….._____________Scarlet Johansson______________

In het volgende nummer Falling Down van Scarlett Johansson is op de achtergrond David Bowie nog te horen.

link - Scarlett Johansson - Falling Down - https://youtu.be/USiLOQFW3X4

Helaas kan ik David Bowie niet meer verzoeken om een Tattoo te doneren aan de toekomstige stichting…...maar Scarlett wél !.......?????”
Daarom volgt de volgende open brief aan Scarlett:
Open letter to Scarlett Johansson:
“Hello Scarlett Johansson: I have seen in the internet that you have a nice Tattoo on your back…..
I don't to be cheeky but do you have more Tattoos….?
Are you aware of the fact that you have recently the opportunity to enjoy your Tattoos in more than one way?
The first way: for your own pleasure,
The second way: by show them by the public,
and the third way: to donate your Tattoo to the future Tattoo Donor Foundation
Would you be so nice to read my article "Tattoo Donor for Donor Organs" in the Blogger: www.firsttattoodonations.com ?.
First Tattoo Donations 

Worldwide there is still a lack of donor-organs.

Thank you so much for your precious time….Martin Cuijpers.

(In dutch…...DANK JE WEL )
Wordt vervolgd……._____________Sam Smith_______________
Open letter to Sam Smith:
“Hi, Sam Smith…...I live in your most favorite village of Spain.
I have never seen you there personally but I have an open letter to you:
“Hi Sam Smith….....Although the Blogger ********* is about women and ment for women…….it would be so nice when you can find some time to read my article "Tattoo Donor for Donor Organs" in my other Blogger www.firsttattoodonations.com and consider to donate one of your Tattoos to the future foundation.

(Photo Pixabay from Pexels)
I don't want any Tattoos on my skin but yours from the sparrow is really a peace of art.!
With your donation the future Foundation could buy a lot of organs for young people that are waiting for a transplantation.
Thank you so much ……...Martin Cuijpers.”

link- Calvin Harris, Sam Smith - Promises (Official Video) https://youtu.be/kkLk2XWMBf8

(By the way actually I didn't like Tattoos at all but especially for charity I have got on my old age a Tattoo. 
This Tattoo is called Tattoo Donor Knight 
(Foto Tattoo Donor Knight) 

To be continued….._____________Rihanna_____________
Open letter to Rihanna:
“Hi Rihanna……...It's never been so easy for me to explain to somebody what they can do with their Tattoos……..
Please…….please…….please……...Read my article “ Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger : www.firsttattoodonations.com
There is still a lack of donor organs worldwide and to donate one of yourTtattoos will cost you nothing……..and you help a lot of young people that are waiting for a donor-organ.

Thank you so much……..Martin Cuijpers.

By the way: your song Love On The Brain expresses exactly the soul feeling in the book *********.!!!”

link - Rihanna - Love On The Brain - - https://youtu.be/0RyInjfgNc4

To be continued……..
To be continued…….._____________Selena Gomez_____________
An open letter to Selena Gomez:
“Hi, Selena Gomez…….I have a question about the tattoo in your neck. The tattoo is a tribute to your mother no….? Well you can do a special thing with your Tattoo. You have the opportunity to donate the Tattoo to the future Tattoo Donor Foundation. You can read about this project in the article "Tattoo Donor for Donor Organs" in my Blogger : www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

I know for sure that your mother will appreciate this gesture………
And you help a lot of children who are waiting for a donor organ.
Thank you so much for your precious time……...Martin Cuijpers.”

link - DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B - https://youtu.be/ixkoVwKQaJg

To be continued……._____________Ricky Martin______________
An open letter to Ricky Martin:
“Hello Ricky Martin …….I have a request for you and your partner: Please, would you like
to read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger :
www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 
Recently you have the opportunity to donate your tattoos to the  future Foundation.
Since you are parents it would be a real gift for your children……..
It will cost you nothing and you help a lot other ill kids that are waiting for a donor organ.

Thank you so much for your precious time…….Martin Cuijpers.”

link - Ricky Martin - Livin"La Vida Loca - Official Music Video - https://youtu.be/p47fEXGabaY

To be continued…._____________Johnny de Mol_____________
Een open brief aan Johnny de Mol:
“Hoi Johnny……...toevallig schrijf ik in mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” over een groepje vrienden, die een tattooshop hadden bezocht.
Nu zie ik op internet, dat je ook samen met vrienden een tattooshop bezocht hebt en een Tattoo op je kuit hebt laten zetten.
Daarom heb ik een verzoekje.........                    (eigenlijk een dringend
verzoekje)..........Please…..Please…..kun je het artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” lezen in mijn Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

Jouw donatie van een Tattoo zou een geweldige stimulans zijn voor de op te richten Tattoo Donor Foundation.
Ikzelf ben geen zakenman…...zelfs geen echte schrijver…...maar beschik over duizenden ideeën om patiënten , die op donororganen liggen te wachten te helpen en om de stichting één van de best werkende benefiet-instelling ter wereld te maken.
Normalerwijze heb is geen haast…..maar besef, dat er nu echt spoed van gemaakt moet worden. Dagelijks sterven nog steeds patiënten door het gebrek aan donororganen
Door de stichting zullen voldoende donoren zich melden.! Je zult versteld staan van het succes.
Alvast bedankt voor je kostbare tijd…...en hoop je spoedig te spreken…...
Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd……________________Janet Jackson______________

An open letter to Janet Jackson;

“Hello Janet Jackson…….How are you….?
I've seen on the internet that you have a nice a Tattoo of Minnie Mouse.
I am working on a project: “Tattoo Donor for Donor Organs”.
This project includes the start of a Foundation that is going provide in the future donor organs for patients that are waiting for a transplantation……
Please……..could you read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 
If you consider to donate your Tattoo to the future Foundation you would help a lot of ill children……

Thank you so much for your precious time………...Martin Cuijpers”

link - Janet Jackson - Together Again (Official Video) - https://youtu.be/vfK5QhZ9u7o

To be continued…..


_____________Chiara Ferragni_____________
An open letter to Chiara Ferragni:
“Hi Chiara Ferragni….. I suppose that you dedicated your new Tattoo to your son Leone ?
I'm personally not so keen on Tattoos, but when you put one on your skin….let it be a good one.! Yours is perfect……...really perfect.
But now you showed your love for your son, there is a new possibility to do something for charity with the Tattoo as well.
Please read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

There is a lack of donor organs worldwide. By donating your Tattoo to the future Tattoo Donor Foundation you can help a lot of children and adults that are waiting for an organ for transplantation in the future. And it will cost you nothing…..
And probably your son will like the idea when he is older. 
Hope to speak to you soon…...
Martin Cuijpers”


____________Eva González______________
Una carta abierta para Eva González:
“Hola Eva González…..Que tal? He visto en internet que tienes tatuajes buenos.
El tatuaje árabe es muy personal.
Ahora existe una oportunidad de hacer una cosa muy especial con su tatuaje.
Y no te cuesta nada…….y puedes ayudar muchos niños y adultos con enfermedades.
Leer....por favor….por favor…..mi articulo “Tattoo Donor for Donor Organs” en el Blogger:www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

Si tienes preguntas…...contacta-me por favor.

Muchisimas gracias…….
Martin Cuijpers.”

A continuación……._________Willem Alexander________
Een open brief aan Willem Alexander:
“Hallo Willem Alexander…….Tattoos zijn een erg persoonlijk ding…….Ik durf het bijna niet te vragen, maar heb je misschien een Tattoo? Ik zou deze persoonlijke vraag niet eens stellen…....ware het niet, dat ik bezig ben met het liefdadigheidsproject “Tattoo Donor for Donor Organs” om organen voor transplantaties te regelen.

A.U.B…. zou je mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” in de Blogger: www.firsttattoodonations.com kunnen lezen?
First Tattoo Donations 

Wereldwijd is er een gebrek aan donororganen en de nog op te richten stichting zou daar op korte termijn een eind aan kunnen maken.

Hartelijk bedankt voor je kostbare tijd…….
Martin Cuijpers.”

Wordt vervolgd…….


_________Princess Stephanie_________
An open letter to Princess Stephanie:
“Hello Princess Stephanie…...How are you? I've seen on the internet that you have tattoos.
I'm working on a project for charity……
Please,.......read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger: www.firsttattoodonations.com

It would be cool when you should donate a Tattoo yours to the future Tattoo Donor Foundation…. You can help a lot of people that are waiting for an organ for a transplantation.

Thank you so much for your time…….
Martin Cuijpers.

To be continued……____________Roxeanne Hazes_____________
Een open brief aan Roxeanne Hazes:
“Hallo Roxanne……..toen ik jou en je moeder gesproken heb op het strand van La Carihuela had ik een vraagje voor eigenbelang……..nu heb ik echter een geheel ander vraagje:....op het internet heb ik gezien, dat je een Tattoo hebt op je hand…...
Binnenkort heb je de mogelijkheid om met je tattoo iets voor het goede doel te doen. (Zonder dat het je ook maar iets kost.!)
Kun je A.U.B. mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” lezen in de Blogger:  www.firsttattoodonations.com ?
First Tattoo Donations 

Deze op te richten stichting gaat de oplossing bieden voor het tekort aan donororganen voor transplantaties. Dagelijks sterven er wereldwijd patiënten, die te liggen te wachten op een donororgaan.
Door de donatie van een van je Tattoos kun je de stichting helpen om organen te kweken in laboratoria.... om nieuwe huid te kweken voor patiënten met brandwonden..... en om onderzoek te doen naar virussen en bacteriën. 
Hardstikke bedankt voor je tijd……...
Martin Cuijpers”

Wordt vervolgd……


______________Katy Perry_____________
An open letter to Katy Perry:
“Hi…..Katy Perry…..I remember the walls in the bedroom of my niece when she was your biggest fan.! The room was full with your posters. Now,.....years later I realise that since I am recruiting Tattoos for the future Tattoo Donor Foundation it would be the biggest honor for me and my niece if I could add one of your Tattoos on the list of the future foundation.
Please…..can you read the article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

You could help a load of patients that are waiting for a donor organ for transplant. 
When you have any questions…...you can contact me…...or my niece……

Thank you so much for your precious time……..Martin Cuijpers.

link - Zedd, Katy Perry - 365 (Official) - https://youtu.be/YrbgUtCfnC0

To be continued…..___________Robbie Williams___________
An open letter to Robbie Williams:
“Hello Robbie Williams……..In your clip Eternity you show people: “Don't do the crime if you can't do the time.!
In my book ********** I want to explain that life isn't about luxury and money. But more about inner peace and to be content. Therefore I'm working on a project for charity that is called Tattoo Donor.
Please…...could you read the article “Tattoo Donor for Donor Organs” in my Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

By donating one of your Tattoos you could save a lot of patients that are waiting for a donor organ.
It would be great when you support the future Tattoo Donor Foundation…..

Thank you so much for your time…….
Martin Cuijpers.

link - Robbie Williams - Eternity - https://youtu.be/E16qbwzlxBM

To be continued……


____________Meghan Trainor_____________
An open letter to Meghan Trainor:
“Hi Meghan Trainor…...I have a personal question: don't you have any Tattoos.?
How nice……I personally think that the youth nowadays must not spoil their nice skin …….
But I am recruiting Tattoos for charity for the future Tattoo Donor Foundation. Do you know somebody who wants to donate a Tattoo for the future foundation.?
Please…….could you read the article “Tattoo Donor for Donor Organs” in my Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

You could help a lot of people that are waiting for a donor organ.

Thank you so much for your time……...Martin Cuijpers”

link - Charlie Puth Marvin Gaye ft. Meghan Trainor - https://youtu.be/igNVdlXhKcI

To be continued……___________Charles Schumann____________
Frauen lieben cocktails………..
Ein offener Brief für Charles Schumann:
“Hallo Charles Schumann…… Wie geht’s?
Ich habe eine Frage…..Hast du vielleicht welche Tattoos?
Ich bin gerade dabei um eine Stiftung zu gründen. Mit der name Tattoo Donor.. Hast du ein wenig Zeit um mein Artikel "Tattoo Donor for Donor Organs" in der Blogger: www.firsttattoodonations.com zu lesen.
(First Tattoo Donations) 

Die Stiftung geht in der nähe Zukunft Organen organisieren für Transplantationen.

Vielen Dank für deine Zeit und ich hoffe dass wir uns bald sprechen……..
Martin Cuijpers.”

Ich denke, dass ich bestätigen kann, dass Charles Schumann ein “**********” ist in der Sinne von das zukunftiges Buch: *********.

To be continued………___________Doutzen Kroes____________
Een open brief aan Doutzen Kroes:
“Hallo Doutzen Kroes…….Ik heb een vraagje:...........Die Tattoo “Ultimate Perfection”, is die echt…..?
Sinds kort ben ik op internet Tattoos van celebrities aan het zoeken voor de op nog te richten Tattoo Donor Foundation.
Zou je …..alsjeblieft…..mijn artikel "Tattoo Donor for Donor Organs" in de Blogger: www.firsttattoodonations.com willen lezen?
First Tattoo Donations 

Als het goed gaat…..zal de stichting op korte termijn een hoop organen kunnen kweken voor patiënten, die liggen te wachten op een orgaan voor transplantatie.
Nog steeds sterven dagelijks wereldwijd mensen door het gebrek aan donororganen. Door de toekomstige Tattoo Donor Foundation zal dit probleem voorgoed tot het verleden horen.!

Hoop je spoedig te spreken…...
Martin Cuijpers.”

link - Youtube- Doutzen Kroes - Super Sexy - https://youtu.be/0P8krABZU10

Wordt vervolgd…….______________Luis Fonsi______________
An open letter to Luis Fonsi:
“Hello Luis Fonsi…...How are you…? I have seen that you have Tattoos. There is nowadays a possibility to do something very special with your Tattoos……!

Please….could you read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger: www.firsttattoodonations.com…...please…..?

When you consider to donate one of your Tattoos to the future foundation you could help a lot of patients worldwide that are waiting for a donor organ for transplant. 
There is still a lack of donor organs and the future Tattoo Donor Foundation can solve this problem in no time.

And not “Despacito”.........please.

link - Luis Fonsi- Despacito ft. Daddy Yankee - https://youtu.be/kJQP7kiw5Fk

Thank you for your precious time and I hope to speak you soon……...Martin Cuijpers.”_____________Halle Berry_______________
An open letter to Halle Berry:
“Hello Halle Berry…...How are you?........I see on the internet a Tattoo of a piraat on your hand…..! Do you like pirates as much I like pirates…..?
I am recruiting Tattoos for the new Tattoo Donor Foundation.
Could you be so nice to read my article "Tattoo Donor for Donor Organs" in the Blogger: www.firsttattoodonations.com …...Please….?
First Tattoo Donations 

There is worldwide still a lack of donor organs for transplantations……
If you decide to donate one of your Tattoos to the future foundation you could help a lot of children and adults that are waiting in hospitals for a transplantation.
Everyday people die that could have been cured if they had a donor organ transplantation. 
It would be a big honour when I could add one of your Tattoos on the list of the future Tattoo Donor Foundation. 
(Maybe the piraat-tattoo ???)

Hope to speak you soon……….
Martin Cuijpers.”

To be continued……….____________Russell Crowe______________
An open letter to Russell Crowe:
“Hi ….Russel Crowe…..how are you doing?......
First: The movie “A Good Year”is my favorite film all time.!
Second: Your saying: “The chances of me getting a tattoo are none and f**k all” could come directly out my article about tattoos.
Nevertheless I am starting a foundation with Tattoos that is called Tattoo Donor.
Please….please…. could you read my article "Tattoo Donor for Donor Organs" in the Blogger: www.firsttattoodonations.com ….....please?
First Tattoo Donations  

You will be surprised……! I hope to speak you soon…….Martin Cuijpers.”

To be continued…….
This photo of Russell Crow comes out of my article "The Tourist" in this Blogger. 
(Photo : Adan Montanez who kindly donated the use of this art to Tattoo Donor) 
To be continued.... ______________Shania Twain_____________
An open letter to Shania Twain:
“Hello Shania Twain ……...How are you….. I have a very personal question. Do you, or your husband Frederic Thiébaud, have any Tattoos.?
I am working on a project that is called Tattoo Donor to arrange donor organs for patients that are waiting for a transplant.
Could you be so nice to read my article "Tattoo Donor for Donor Organs" in the Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

Worldwide there is still a lack of donor organs.
And still people are dying while there are no donor organs for transplant….
I hope to speak you and your husband soon……..Martin Cuijpers.”

link - Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman (Official Music Video) - https://youtu.be/ZJL4UGSbeFg

To be continued…….
To be continued…….______________Taylor Swift_______________
An open letter to Taylor Swift:
“Hi, Taylor Swift……..How are you doing?
I am looking on the internet for famous Tattoos….
This Tattoo in your neck is real.?
Recently you have the possibility to do something special with your Tattoo.
I am funding a foundation that is going to deliver the finances to grow organs for people that are waiting for a transplantation. The future laboraties are going to do research on viruses and bacteria as well. 
Since there is a lack of donor organs every day people are dying while could have been helped if there were enough donor organs available.
If you could find some time to read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” and consider to donate one of your tattoos to the future foundation……….that would be great….!

See the Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 

If you have some questions….please, don't hesitate and ……..please, contact me…...Martin Cuijpers."

link - Taylor Swift - Delicate - https://youtu.be/tCXGJQYZ9JA

To be continued…….________Jessica Alba________
An open letter to Jessica Alba:
“Hi …...Jessica Alba…..how nice the Tattoos honoring your kids……!
Now you have the opportunity to do something very special with the Tattoos……
Please...could you read my article “Tattoo Donor for Donor Organs” in the Blogger: www.firsttattoodonations.com
First Tattoo Donations 
Worldwide there is still a lack of donor organs and everyday people die that could have been operated if there were sufficient donor organs available.
If you consider to donate the Tattoos to the future Tattoo Donor Foundation sure your kids will love this gesture……
When you have some questions…...please…….contact me.

Have a nice day…….Martin Cuijpers.

To be continued…….____________Lina Larissa Strahl____________
Ein offener Brief für Lina Larissa Strahl:
“Hallo Lina…….Ich habe auf dem Internet gesehen, dass du welche kleine Tattoos hast.
Möchtest du mein Artikel über Tattoos lesen?..........Es ist im Blogger : www.firsttattoodonations.com mit dem Titel “Tattoo Donor for Donor Organs ”

Heutzutage liegen Patienten im Krankenhaus und warten auf Donor Organen…..aber es gibt nicht genügend Organen.
Ich bin dabei eine Stiftung zu gründen, die in der Zukunft Organen riegeln wird für Patienten.
Wann du Fragen hast, könst du mich immer contactieren.

Vielen Dank…….Martin Cuijpers.”

link- Lina - Egoist (Offizielles Video) - https://youtu.be/rHEW-73oR68

To be continued…….._____________Blanca Suárez_____________
Una carta abierta por Blanca Suárez:
“Hola Blanca Suárez……..he visto que ha puesto lo mismo tatuaje que su pareja Mario Casas………..
Como este……?
Ahora existe la posibilidad de hacer una cosa muy especial con ese tatuajes.!
Por favor….puedes leer mi articulo "Tattoo Donor for Donor Organs" en el Blogger: www.firsttattoodonations.com……?
First Tattoo Donations 

Voy a fundar un fundación para donar órganos….. se llama Tattoo Donor Foundation.
Todavía falta en todo el mundo órganos para trasplantes.
Si tienes preguntas,..........por favor…..contacte-me……..Martin Cuijpers.”

To be continued……..__________Lena Meyer-Landrut____________
Ein offener Brief für Lena Meyer-Landrut:
“Hallo Lena Landrut Meyer-Landrut………….Ich habe auf der Internet gesehen dass du welche Tattoos hast….
Ich bin dabei eine Stiftung zu gründen für Organen Donation. Die Stiftung wird Tattoo Donor Foundation heissen.
Wann du ein wenig Zeit hast…..könntest du, Bitte, meinem Artikel "Tattoo Donor for Donor Organs" im Blogger: www.firsttattoodonations.com lesen.?
First Tattoo Donations 

Heute zu Tage gibts immer noch Patienten die im Krankenhaus die sterben, weil es nicht genügend Donor Organen gibt.

Wenn du welche Fragen hast, Bitte,...... contactiere mich……...Martin Cuijpers.”

To be continued……….______________Cheryl Crow_______________

link - Cheryl Crowe - Soak Up The Sun - https://youtu.be/KIYiGA_rIls

An open letter to Sheryl Crow:“Hello Sheryl Crow…..I have a question…...these Tattoos on your arms are real…….or fake?
I'm looking for Tattoos from famous people on the internet and ask them if they want to read my article about Tattoos "Tattoo Donor for Donor Organs" in the Blogger: www.firsttattoodonations.com …….
First Tattoo Donations 

Worldwide there is a lack of donor organs for transplantations and every day die people, that could have been saved with a donor organ. But the problem is that there are not sufficient donor organs for transplant. 
By founding the Tattoo Donor Foundation I want to help in de future all patients that are waiting for donor organs.

Thank you for your time and hope to speak you soon……..Martin Cuijpers.”

To stimulate the pop artists, movie stars and other celebrities to donate their famous Tattoos I have given a good example in getting a Tattoo myself. 
Although I didn't like Tattoos at all I decided to get on my old age a Tattoo especially for Charity. This Tattoo is called :
Tattoo Donor Knight...... 
Now I am just waiting at the moment that one of the hundreds of celebrities that I have written..... decides to donate his or her Tattoo to Charity together with my Tattoo Donor Knight.... 

To be continued………Reacties

Populaire posts van deze blog

Tattoo Donor for Donor Organs

Veiligheid / Cassandra

Nieuw Sprookje Efteling