Marc Anthony

 _____Marc Anthony_______

Op 31 mei 2024 gaat Marc Anthony optreden in Oasis in Marbella.

Ik hoop dat ik hem daar ontmoet om hem te praten over mijn tattoo-project voor het goede doel

"Tattoo Donor for Donor Organs"

Op Blogger    tattoodonor.com



(Foto: commons.wikimedia.org)

Elke keer als ik de tatoeage van het antieke zakhorloge op de linkerpols van Marc Anthony zie... wil ik hem graag vragen: "Marc... is het niet tijd om na te denken over het idee om er een of meer te doneren van Tattoos aan een goed doel....aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation?" 

Dus ik ga een open brief schrijven aan Marc Anthony....

Een open briefing met Marc Anthony:

"Hallo Marc Anthony...hoe gaat het met je...?

Elke keer als ik foto's van jou op internet zie hoe je tatoeages te zien zijn. Sinds ik de eerste Tattoo Donor Card ter wereld heb geïntroduceerd, is het mogelijk om iets heel bijzonders met je tatoeages te doen. Het is mogelijk om één van meerdere van jouw beroemde tatoeages te doneren aan een goed doel...of aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation. Misschien denk je: “Hoe is het in godsnaam mogelijk om een ​​tatoeage te doneren?

Nou....je kunt dit lezen in mijn artikel:

"Tatoeagedonor voor donororganen"

Op Blogger tattoodonor.com 

De menselijke huid kan tot 11 kilo wegen.

In het toekomstige laboratorium van de Tattoo Donor Foundation zijn we van plan om op grote schaal nieuwe huid te laten groeien voor mensen met brandwonden... of nieuwe huid te laten groeien voor overlevenden van zuur.  

Het is een groot taboe dat slachtoffers met gewelddadige brandwonden nog steeds genezen worden met de huid van dode mensen. 

Met de toekomstige Tattoo Donor Foundation hopen we zoveel nieuwe huid te laten groeien dat we aan de wereldvraag naar nieuwe huid kunnen voldoen. 

Niet alleen voor de rijke westerse landen... maar voor de hele wereld...!

Feit is dat mensen met gevaarlijke brandwonden soms in coma raken... waardoor de huid zelf niet op de wond gebruikt kan worden. Ze zijn dus afhankelijk van organaandonaties (huid) van overleden personen. Het is triest....maar zo is het.

Tattoo Donor zelfmoord niet alleen zijn tatoeage te doneren aan de medische wetenschap van een medische universiteit... maar ook zijn hele lichaam. diepgaande toekomstige geneeskundestudenten kunnen zien wat de mogelijkheden zijn met tatoeages. 

Wordt vervolgd.... 
En Tattoo Donor zou Tattoo Donor moet zijn als er geen goede muziek in zat..... ...Dus daar gaan we.... Ben je er klaar voor? 

Link - Marc Anthony - Je zong voor mij (video) -   https://youtu.be/MY4YJxn-9Og



 

 

 

 

 

 

 

(Foto: commons.wikimedia.org)

En Tattoo Donor hoopte dat we samen een selfie kunnen maken in Marbella, want de foto's in deze Blogger van Marc zijn shit. Tattoo Donor weigert veel geld te betalen aan de auteursrechtenbedrijven.

Dus ik gebruik foto's die gratis zijn...zoals deze.....

(Foto: gratis foto Flickr)

Bij deze......

(Foto: gratis foto Pinterval)

Bij deze.....

(Foto: gratis foto Flickr)

Op deze...bedankt Flickr.....

(Foto: gratis foto Flickr)

Jon La Cañada in Marbella wordt geclaimd voor de Marc Anthony History Tour 2024....

(Photo: Tattoo Donor / Martin Cuijpers)

Op 1 Juni was ik naar Puerto Banus gegaan waar de GP electric power boats gehouden werd. Ik had vernomen dat Marc Anthony als eregast zou komen omdat hij zijn team toe te juichen op de tribune op de pier. Al s´morgens vroeg had ik uitgevogeld waar de zwarte taxi-bus zou stoppen om Marc Anthony uit te laten stappen. 

De politie te paard had al post gevat.

(Foto: Tattoo Donor / Martin Cuijpers)

En ze hadden nog genoeg tijd om de paarden poep op te vegen...

Ik had een strategisch punt gevonden om een foto te maken zodra Marc Anthony uit zou stappen.Na lange uren van wachten begon er beweging te komen bij de buggies die Marc zouden vervoeren naar de tribune. 

(Foto: Tattoo Donor / Martin Cuijpers)

De spanning was te snijden. In de verte zag ik de zwarte taxi-bus aankomen en stopte daarna precies op de plek die ik uitgedacht had. De taxichauffeur opende de deur van de taxi en ik zag Marc Anthony in een donker hoekje zitten.Toen sloeg het noodlot toe....Een bewaker van de beveiling stuurde me weg op de laatste ogenblikken en ik moest achter de hekken gaan staan. Met het resultaat dat ik alleen nog een onduidelijke foto kon schieten van de achterkant van Marc Anthony´s hoofd.

(Foto: Tattoo Donor / Martin Cuijpers)

Dat was balen....!

(Foto: Tattoo Donor / Martin Cuijpers)

Er bleef voor mij niks over dan dat ik wat foto´s maakte van de billboards met Marc Anthony....

(Foto: Tattoo Donor / Martin Cuijpers)

En een close-up van de hand van Marc waarop goed te zien is dat hij een fan van tattoos is....

(Foto: Tattoo Donor / Martin Cuijpers)

(Eerste keer gepubliceerd 18-11-2021)

Trouwens....mijn nieuwe e-mailadres is   tattoodonor@gmail.com


Comments

tattoodonor said…
Nice article...

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

TATTOO DONOR

Growing New Skin