Willem Alexander______Willem Alexander______
(Foto: commons wikimedia.org)
Een open brief aan Willem Alexander:

“Hallo Willem Alexander…….Tattoos zijn een erg persoonlijk ding…….Ik durf het bijna niet te vragen, maar heb je misschien een tattoo? Ik zou deze persoonlijke vraag niet eens stellen…....ware het niet, dat ik bezig ben met het liefdadigheidsproject “Tattoo Donor ” om organen voor transplantaties te regelen.

A.U.B…. zou je mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs ” in de Blogger: tattoodonor.com...... eens kunnen lezen en bestuderen...?

Wereldwijd is er een gebrek aan donororganen en de nog op te richten Tattoo Donor Foundation zou daar op korte termijn een eind aan kunnen maken.
Het doel van de toekomstige Tattoo Donor Foundation is om op grote schaal nieuwe huid te kweken voor mensen met brandwonden...voor het kweken van andere organen voor transplantaties...en voor het doen van onderzoek in virussen en bacterieën.
(Op deze plek zou ik graag een gratis foto tonen van brandwonden-slachtoffers uit Volendam. Maar door financieele redenen doe ik niet mee met de praktijken van de copyright instanties.)


(Foto: gratis foto Pixabay)

Hartelijk bedankt voor je kostbare tijd…….Martin Cuijpers (Tattoo Donor).”

Wordt vervolgd…….
(Eerste keer gepubliceerd 25-2-2019)


(Foro: gratis foto Flickr)
 
By the way...my new email adress is  tattoodonor@gmail.com 
 
Comments

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

TATTOO DONOR

Veiligheid / Cassandra