Yolanthe Cabau / Wesley Sneijder__Yolanthe Cabau / Wesley Sneijder__


(Foto: gratis foto Flickr.com)
Bij een echtscheiding….of vechtscheiding….hoort de onvermijdelijke boedelscheiding van de beide partners. De gezamenlijke herinneringen behoudt ieder voor zich. Bij sommige breuken blijven de beide partijen vrienden…….soms ook niet.!
De rompslomp van de materiële verdeling komt tegenwoordig steeds meer om de hoek kijken, omdat er een piek van echtscheidingen aan het ontstaan is. Er worden veel meer echtscheidingen geregistreerd dan vroeger. Maar er is iets anders nieuws ontstaan…...wat vroeger bijna ook niet voor kwam.
Door de Tattoo hype zitten vele getatoeëerde partners (of beter gezegd:.....ex-partners!)....tegen een dilemma aan te hikken. Ik zie op internet, dat er meer getatoeëerde celebrities zijn …..dan bekende personen zonder deze plak plaatjes. Waren het maar plakplaatjes. Deze huidversieringen zijn permanent en kunnen alleen door laseren of een operatie verwijderd worden. Dit is echter een pijnlijke, langdurige en kostbare geschiedenis.
En dan komen we automatisch op het Tattoo Donor Tattoo project voor het goede doel:......aan alle celebrities op de hele wereld zou ik willen zeggen: “Geef je ongewenste Tattoo…...please…...aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation.”
Voor Yolanthe en Wesley heb ik een open brief opgesteld:
“Open brief aan Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder:
Een echtscheiding brengt veel verdriet met zich mee…..vooral wanneer er kinderen in het spel zijn. Nog meer wanneer de partners opgescheept zitten met ongewenste tattoos. Ik ken jullie persoonlijk niet…..en weet ook niet of Wesley van zijn ongewenste Tattoos af wil….maar er bestaat sinds kort de mogelijkheid om je ondoelmatige Tattoo te schenken aan het goede doel.! Alles is te lezen in mijn UNIEKE project: “Tattoo Donor for Donor Organs "in mijn Blogger: tattoodonor.com 
(voorheen First Tattoo Donations)
Dit project is UNIEK op de hele wereld….
Waarom?.....
Omdat ik het zelf bedacht heb…...nog nooit eerder is op de gehele wereld iemand op dit idee gekomen.
Nog steeds sterven wereldwijd mensen, terwijl ze liggen te wachten op donororganen.
Met de toekomstige Tattoo Donor Foundation is dit probleem in één klap opgelost.(Foto: gratis foto Flickr)

Ik weet dat het artikel in het begin waarschijnlijk enkele vragen naar boven zal brengen….maar treuzel a.u.b. niet om me te contacteren voor reacties of vragen.
Hartstikke bedankt voor jullie kostbare tijd…..en hoop jullie spoedig te spreken……..Martin Cuijpers (Tattoo Donor)”

Laten we samen aan een betere toekomst werken…...https://youtu.be/UbrRxwsGPFY

To be continued…..
(Foto: gratis foto flickr.com)
(Foto: gratis foto Flickr)


(Eerste keer gepubliceerd 12-1-2020)
 
By the way...my new email adress is  tattoodonor@gmail.com 
 
Comments

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

TATTOO DONOR

Veiligheid / Cassandra