Corona Verslag vanaf het Begin

 ______Corona Verslag vanaf het Begin____Omdat mijn artikel “Nieuw Sprookje Efteling” een complete warboel is…..ga ik proberen om door middel van een opsomming van mijn Facebook en Instagram berichten uit te leggen dat de ENIGE oplossing van het voorkomen van toekomstige epidemieën ligt in meer laboratoriumonderzoeken. Onder andere in de Pyramids in Tilburg Noord.

Ik hoop hiermee dat iemand van deze onsamenhangende berichten een soepel verhaal kan maken dat voor iedereen te begrijpen is. Ik begin met publiceren (wat door mijn beperkte organisatietalent knudde is) totdat de een of andere geïnteresseerde de draad oppakt, totdat we het gezamenlijke doel bereiken: namelijk de kennis over virussen en bacteriën te vergroten.

En de bouw van laboratoria voor het kweken van nieuwe huid

(Photo : Copyright Martin Cuijpers... artist Victor Doblado) 

En ik zal doorgaan totdat dat doel bereikt zal zijn…. 

Tussen haakjes: In Wuhan in China…….
….heette de epidemie gewoon Corona.
In Italië ook…..

Totdat Amerika zich ermee begon te bemoeien.! Toen was het ineens Covid 19.

Amerikanen zijn experts in het verzinnen van show-namen. En houden van theatraal gedrag.
De inval in Irak werd met de indrukwekkende naam “ Desert Storm” betiteld….terwijl het een net zo smerige oorlog was als alle andere oorlogen.!
Daarom vertik ik het om interessant klinkende praat te gebruiken en bij mijn heet Corona…..gewoon Corona.

Ik ben maar een simpele “Tilburgse Boerenlul” en houd niet van dikdoenerij….en interessantdoenerij. 

wordt vervolgd……

Mijn verhaal begint eigenlijk halverwege mijn betoog met de eerste Corona patiënt in Nederland. Plotseling had Corona een gezicht…..met het gezicht van Joost Boons uit Loon op Zand.

Verschillende keren heb ik Joost Boons proberen te bereiken…..ook via het Brabants Dagblad…..

...maar tot nu toe heb ik ….op de voor mij onbegrijpelijke wijze….geen fatsoenlijk antwoord gehad. Zowel van Joost….als van het Brabants Dagblad kreeg ik nul op het request.

Mijn plan was om de toekomstige Foundation de “Joost Boons Foundation” te noemen…..in plaats van de “*******” omdat die naam behoorlijk verkeerd bij het grote publiek overkomt. Zodra iemand anders het heft in handen neemt…...dan distantieer ik me totaal van de toekomstige Foundation en laat de dagelijkse leiding over aan mensen die daar verstand van hebben. En die daarvoor gestudeerd hebben.
wordt vervolgd…..
Weet je hoeveel laboratoria er op de hele wereld zijn voor virusonderzoek.?
Neeeej….?
Volgens mijn huisarts maar 169.
En in Nederland maar 2…..het RIVM en het Erasmus.
Op zijn Tilburgs: “Dès mar un bietje…...nie?
In het Nederlands: “Dat is maar een beetje ….niet.?

We moesten ons ….als welvarende landen…..onze ogen uit ons hoofd schamen.
Wij Nederlanders vinden het belangrijker dat we kunnen feestvieren…..
…...en dat ons haar goed zit…..

…….dan dat de gezondheid van onze ouders gewaarborgd wordt.
Wordt vervolgd…..

Om in Efteling-termen te blijven spreken; het is NIET een fata morgana om op te schalen naar 3000 IC-bedden. Veel sterker nog: Tattoo Donor heeft de plannen klaarliggen voor meer dan 3000 IC-bedden in Tilburg Noord….en nog eens meer dan 300 IC-bedden op het platteland van Andalusië.
15 kilometer ten noorden van Malaga. Het betonnen skelet van de ruwbouw ligt bij wijze van spreken al te wachten.

(Foto : Martin Cuijpers) 
Jarenlang heb ik respect gehad voor het collectieve eensgezind heids gedrag van mijn landgenoten…..net zoals bij de tragische gebeurtenis van vlucht MH17….(zie mijn artikel “Nederlanders” in de Blogger www.firsttattoodonations.com)....maar nu er maatregelen genomen moeten worden om de Corona golven te stoppen…..beginnen we te steigeren.

Jaaah….we gaan zelfs protestacties organiseren en vertikken het om massaal mondkapjes te dragen.

Maar wat betreft die mondkapjes….dat is verklaarbaar. Als een twijfelende Rutte en RIVM zelf het onjuiste voorbeeld geven….dan kun je dat van het volk ook niet verwachten dat ze zich verstandiger gedragen. 
(Foto : Copyrights Martin Cuijpers..... tekening Rutte met gezichtsmasker gemaakt door Pieter Zandvliet) 

Mijn vader zei me altijd: “Als de leider van fluitjeshout is…..dan is de rest meestal ook niet veel.!!”

wordt vervolgd…..
Gepubliceerd 3-11-2020 gedateerd 25-10-2020

Nu ga ik verder met een opsomming van mijn ****** Instagram berichten…...met de eerste vermeldingen over duizenden quarantaine ruimtes….

(hier stonden mijn tientallen berichten op Instagram) 
Mijn artikelen op Instagram staan of onder Tattoo Donor... of onder Martin Cuijpers. 

RIVM : Hoe kun je nou externe schijven kwijtraken…..?

(hier stonden de tientallen berichten die Google verwijderd heeft.)
Wordt vervolgd.... 
Ook hieraan heeft Tattoo Donor aan gedacht…….met mijn Tattoo-project “Tattoo Donor for Donor Organs" kan de hongersnood op de hele wereld in een klap verholpen worden.


En daar hebben we Joost Boons weer…….Ik hoop toch echt dat hij zo vriendelijk zou zijn naam om zijn naam te verlenen voor de toekomstige Foundation….

“Joost Boons Foundation”............klinkt niet gek….hè?
Kantekening mijnerzijds: de nieuwe stichting gaat Tattoo Donor Foundation" heten.


Ik heb Corry Konings ook gevraagd…..maar die had het te druk met andere dingen.

(Hier stonden de tientallen berichten door mij gepubliceerd in Instagram.... onder de naam van Tattoo Donor) 
De Lockdown….net als in Spanje en de “staat van alarm”.......heb ik al een keer meer meegemaakt in mijn leven. Zij het niet zo bewust…! In Parijs... 


De geschiedenis herhaalt zich opnieuw……..en opnieuw……..en opnieuw.

Zoooo….dat was het weer voor vandaag…..

Als ik zin heb zal ik nog wat meer berichten downloaden.

Maar ik denk dat de tendens van mijn betoog duidelijk is…...we moeten zo vlug mogelijk starten met de bouw van laboratoria…..met daarin duizendenden IC-bedden.

Prettige avond nog…..


Voor de 2de keer gepubliceerd op 5 november.Comments

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

TATTOO DONOR

What Happens with your TATTOO when you Die?