Shirt Pieter Zandvliet

 _________Shirt Pieter Zandvliet_________

Tattoo Donor is not about fashion…..but about a way of life.

My father had his own style. It didn't matter if I liked his style….or not.…..but he really knew whether something was beautiful …….or not.!

Saying this I'm on my way to Puerto Banus.

For a photoshoot with the Pieter Zandvliet shirt. Pieter is a Dutch artist who loves colors. (like my father).....See my article “Pieter Zandvliet” in the Blogger www.firsttattoodonations.com 

One of his paintings that's my favorite is by far: “Marilyn Monroe with her horny lovers”.
Recently Pieter put his expressions in a shirt. The Pieter Zandvliet shirt can be described as an explosion of vibrant colors.

…….and…..
After a while the new shirt was produced by Wolff Blitz……..
….and came on the market….

…….and can be purchased in the shop of Mascolori in Rotterdam
Together with the new shirt goes to charity and the Tattoo Donor Wander Stick that is highly desired by the Jet Set in Puerto Banus.
(See my article: “Andalucian Wander Stick” )

In Puerto Banus you can not only see the older people with the Tattoo Donor Wander Stick….but also the youngsters as well.

To be continued…..

Published 25-2-2019......last time 24-9-2021

In de winter van 2022 kwam ik een Nederlander met zijn vrouw tegen op een terrasje in het centrum van Malaga. Hij droeg het Pieter Zandvliet shirt. En het stond hem nog goed ook.....! (Foto: Martin Cuijpers)
De stijl van Pieter is duidelijk herkenbaar....tenminste voor mij wel.... en het verwonderde me dan ook niks dat ik onlangs flessen bier met een etiket met zijn kunst tegenkwam.


(Foto: Pieter Zandvliet)
De flessen waren een product van de ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. En ook de typische tekening van een hond ontbrak niet. Pieter is een specialist in het tekenen van honden. En alles zoals ik al zei: "op zijn duidelijk herkenbare stijl".
Comments

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

TATTOO DONOR

What Happens with your TATTOO when you Die?