Glennis Grace

  ________Glennis Grace______

 

    (Foto glennisgrace_performance)

Een absolute liefhebster van Tattoos is de Nederlandse zangeres Glennis Grace.  "Finally I got my Rose and butterfly" is aldus het commentaar van Glennis Grace op haar nieuwe Tattoos. Al bij al heeft Glennis wat uurtjes in de tattoo shop gespendeerd. En het lijkt erop dat ze op zijn zachts gezegd verkikkerd is op Tattoos.
Daarom deze "open brief" aan Glennis Grace:
"Hallo Glennis Grace....op het internet zie ik dat je maar niet genoeg kunt krijgen van de Tattoo-rage. Je bent blij met ieder kunstwerk dat op je lichaam getatoeëerd wordt. Welnu....ik (Tattoo Donor) heb een challenge voor jou.I
k heb onlangs nog op mijn oude dag een Tattoo laten zetten.
Speciaal voor het goede doel. Deze Tattoo heet Tattoo Donor Knight.

( Foto Copyright Martin Cuijpers)

Mijn Tattoo Donor Knight ga ik doneren aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation.

De challenge is nu: "Zou jij ook één van jouw Tattoos willen doneren aan het goede doel.?"

Je hoeft daar feitelijk weinig voor te doen. Alles is omschreven in mijn artikel "Tattoo Donor for Donor Organs" in mijn Blogger tattoodonor.com 

(Eerder www.firsttattoodonations.com)

Mijn Tattoo-project klinkt een beetje weird maar zodra het grote publiek gewend is aan het idee van Tattoo donaties kan de grootste liefdadigheidsinstelling ontstaan die de wereld OOIT gezien heeft. (uitgezonderd Live-Aid natuurlijk van Bob Geldof).


 

(Photo: flickr.com)

Ik zou het gaaf vinden als je de tijd en de moeite zou nemen om het artikel te lezen en me bij vragen of reacties te willen bellen of te Whatsappen.                   Tussen haakjes:  de toekomstige Tattoo Donor Foundation heeft o.a. tot doel om laboratoria te bouwen voor het op grote schaal kweken van nieuwe huid....het kweken van ander organen voor transplantaties .....en het onderzoeken van virussen en bacterieën. (om te beginnen in Tilburg Noord).

                                     (Photo: Artem Podrez -  Pexels)           

En dan niet alleen het kweken van nieuwe huid voor de landen in Europa en America....maar voor ALLE landen op de wereld.! Daarbovenop wil de toekomstige stichting andere goede-doelen-projecten steunen.                        Glennis....bedankt voor je kostbare tijd...en ik hoop je spoedig te spreken,       Martin Cuijpers."

                                (Foto van glennisgrace_performance)

En Tattoo Donor zou Tattoo Donor niet zijn als er geen partij goede muziek bij zat:  I Have Nothing - WHITNEY, a tribute by Glennis Grace           

Link:   I Have Nothing - WHITNEY, a tribute by Glennis Grace - https://youtu.be/16lHxtUm__c

Met dank aan glennisgrace_performance voor de foto's 

Gepubliceerd 9 september 2021  (met de datum 23-8-2021) geschreven op 5-9-2021 en een paar jaar geleden is het artikel "Glennis Grace" ook in mijn oude Blogger gepubliceerd.
 

 

 

 

 

 

 

(Photo: commons.wikimedia.org)

 


Comments

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

TATTOO DONOR

Veiligheid / Cassandra