Guus Meeuwis

 ____Guus Meeuwis____


(Foto: gratis foto Flickr)

Of het echt is of niet....dat weet ik  niet....maar op het internet kwam ik een foto tegen waarop Guus Meeuwis een tattoo laat zetten.  En wel door Ben Saunders (Zie mijn artikel "Ben Saunders")

Als de tattoo wél echt is ...dan is het misschien een idee voor Guus om deze te doneren aan het goede doel....of aan de toekomstige Tattoo Donor Foundation. Daarom ga ik hem een open brief schrijven:

Een open brief aan Guus Meeuwis....

"Hoi Guus Meeuwis....als mede-Tilburger ga ik je een verzoekje vragen...nee,niet een verzoekje om 1 van je nummers te zingen maar om eens keer mijn artikel "Tattoo Donor for Donor Organs" te lezen.

In de Blogger:  tattoodonor.com

(Voorheen First Tattoo Donations)

(Foto: gratis foto Flickr)

Jouw donatie van een Tattoo zou een geweldige stimulans zijn voor de op te richten stichting “Tattoo Donor Foundation”
Ikzelf ben geen zakenman…...zelfs geen echte schrijver…...maar beschik over duizenden ideeën om patiënten , die op donororganen liggen te wachten te helpen en om de stichting één van de best werkende benefiet-instelling ter wereld te maken.
Normalerwijze heb is geen haast…..maar besef, dat er nu echt spoed van gemaakt moet worden. Dagelijks sterven nog steeds wereldwijd patiënten door het gebrek aan donororganen.


(Photo Anna Shvets from Pexels)

Door de toekomstige stichting zullen de mensen behoorlijk positiever tegen orgaandonatie aankijken en zullen voldoende donoren zich melden.! Je zult versteld staan van het succes.

Tegenwoordig is het mogelijk om een Tattoo aan het goede doel te doneren omdat ik de EERSTE Tattoo Donor Card in de wereld uitgevonden heb. En als de mensen zien dat hun pop idool hun beroemde Tattoos aan Charity doneert.... dan geeft deze gesture een sneeuwbal effect en zal in de toekomst het gebrek aan donororganen in een mum van tijd verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Alvast bedankt voor je kostbare tijd…...en hoop je spoedig te spreken…...                

Martin Cuijpers (Tattoo Donor)”

En Tattoo Donor zou Tattoo Donor niet zijn zonder goede muziek.....

Link: Guus Meeuwis & Vagant - Per Spoor (Kedeng Kedeng) (Audio Only)

https://youtu.be/MecYflnvWDo?si=Dhx8gq_ASWsev7mZ

Wordt vervolgd……

(Foto: gratis foto Flickr)Eèn van de bezigheden van Ben Saunders is tattoeëren......

(Foto: gratis foto Flickr)

Eerste keer gepubliceerd 10-3-2024

Comments

Popular posts from this blog

TATTOO DONOR

TATTOO DONOR

Veiligheid / Cassandra